Téma: Jordánia
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-05-09, 13:09   #5 (permalink)
traveller
Szenior tag
 
Csatlakozott: 09-10-10
Összes hozzászólás: 339
Hírnév szint: 15
traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Nem tudom mit néztél, de szerintem a piacon elérhető 80.000 Ft alatti utak nem számítanak drágának. Azért Jordánia nem a szomszéd, repülni kell és a hotel + étkezés sem két fillér.

Ha megnézed az árakat, akkor minél inkább a nyárra tolódik az út annál drágább. Valószínű ez csak annyit tesz, hogy Jordánia még mindig kicsit Last Minute típusú célpont.
Nekem ez a nyári drágább út dolog azért is fura, mert Jordániában már most túl meleg lehet, hát még mi lesz 1-2-3 hónap múlva. Én a magam részéről kerülném a Jordán nyarat, sőt az egész térséget nem ekkortájt látogatnám, hanem valami kellemesebb időben.
Mikor itthon is hőség van, akkor nem hiányzik egy még durvább hőség, ellenben ma simán elutaznék végre egy kis fürdőzésre és még a kirándulásokat, városlátogatásokat is élvezném, mert nem főne meg a fejem.
traveller nem elérhető   Válaszol idézettel