Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2020-01-08, 22:07   #6 (permalink)
helloizland
Új tag
 
Csatlakozott: 20-01-08
Hely: Reykjavík, Izland
Összes hozzászólás: 3
Hírnév szint: 0
helloizland a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
dru eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Én egy alapvetően lusta ember vagyok, még az egyiptomi hőségben sem tudtam élvezni a piramisnézést (bocs, tudom a kedvenced), de Izladot szívesen megnézném. Nem télen, mert akkor nem látni semmit a sötétben, de nyáron annál inkább.

Biztos fura, hogy víz van, talaj van, de fák mégsincsenek. Aztán a sok vulkanikus dolog, mint azt mindenki írja, mondja és hallja.
Van azért bőven téli látnivaló is, amit csak ilyenkor láthat az ember, például a jégbarlangok, a fantasztikus fényviszonyok és a persze a sarki fény. A téli táj legalább annyira elképesztő mint a nyári, minden nap egészen más arcát mutatja, egyszerűen nem lehet megunni. Csak a november-január közötti időszak a vészes sötétség szempontjából, a többi hónap már teljesen oké.

Fák is vannak ám, csak jóval kevesebb, mint máshol. Sokan nem is tudják, de összesen 32 hivatalos erdeje van az országnak és jelenleg nagy ütemben történik a facsemeték telepítése és a munkából nagyon sok helyi cég és magánszemély is kiveszi a részét. Remélhetőleg 100 éven belül sokkal jobb lesz az erdő-helyzet. Kár, hogy mi már azt nem láthatjuk
helloizland nem elérhető   Válaszol idézettel