Téma: Korzika
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2020-05-09, 19:36   #6 (permalink)
cobranco
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-12-10
Hely: Miskolc
Összes hozzászólás: 261
Hírnév szint: 14
cobranco a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Korzika gyöngyszeme, a Portoi öböl, a sziget legszebb része. Főszezonban, mozdulni sem lehet az ide látogató túristáktól. Az öblöt körbeölelő sziklák nemcsak a világörökség részei, de a lemenő nap fényében olyan vörösek, hogy szinte már kékek.

„A mai napon a cél, eljutni ide, de nemcsak eljutni, fel is fedezni a környéket. Ez,mint mindig, most is nehézségekbe ütközik. A tervek között szerepel, Franciaország legszebb falujának, a hegytetőre épült Pianának a megtekintése, csobbanás a Porto-beachen és/vagy, másodopcióként, egy wellnes-részlegen. Sportfeladatként a közelben található BIG-csúcs megmászása, vacsora egy Michelin *-os séf meghívására, végül, a világ egyik leghíresebb naplementéjének lefotózása a Capu Rossu csúcsáról. Hogy ebből mi valósul meg és/vagy, mi marad álom örökre, kiderül azoknak, akik végig bírják ülni ezt a maratoni hosszúságú, de talán a túrasorozat leglátványosabb filmjét…”



Útvonal:
Crovani beach-Boca di Bassa-Fangu delta-Col di Palmarella/408m/Scandola--Bocca a Croce/272m/-Girolata-Partinello-Traghino-Porto-Piana-Capu Rossu-La Roshes Bleues-Golfe de Porto

Túrabeszámoló:
http://cobranco.hu/turabeszamolocorse_19.html

Fotoalbum:
https://www.facebook.com/cobranco.zo...96276787120365

Térkép:
https://drive.google.com/open?id=1yx...rN&usp=sharing

#korzika #franciaország #kerékpártúra
__________________
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/
cobranco nem elérhető   Válaszol idézettel