Téma: Salzkammergut
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2021-04-02, 15:46   #7 (permalink)
cobranco
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-12-10
Hely: Miskolc
Összes hozzászólás: 262
Hírnév szint: 14
cobranco a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Salzkammergut, az Alpok régió része. Ebből következően, aki idelátogat, hegyeket biztos talál, sőt, nem is akármilyeneket. A Dachstein és a bizarrúl hangzó Halott-hegység egymással farkasszemet nézve vívja „élethalál harcát” , persze csak átvitt értelemben/ évmilliók óta.

Tartalom:
Kalandoraink, miután egy olyan helyen töltötték az éjszakát, ahol fizikailag lehetetlen, útra kelnek. Először egy sportprogram részeként kitaposnak Sissi nyomában/de nem vele!/ 1700m fölé. Cél a Loseralm, ami Erzsébet királynénk kedvenc helye volt. Miután kigyönyörködték magukat a hajmeresztő kilátásba, irány a Halott-hegy. Nem hangzik túl jól, és erre Rettenbach-kanyon félelmetes aurája még rá is tesz egy lapáttal, főleg, ha egy olyan úton kell megrakott bringákkal egyensúlyozni, ami nincs. Majd egy időfutam keretében a Traun ősgleccser árkát követve megpróbálják elérni az „Álmok tavát”…hogy összejön-e….



Útvonal: Loser bergbahn-Loser arena-Loser panoramastrasse-Loserhütte-Loseralm-Augstsee-BlaaAlm-Rettenbach-kanyon-Rettenbachalm-Bad Ischl-Ebensee-Traunsee-Traunkirchen-Altmünster-Toscana Park

Túrabeszámoló: http://cobranco.hu/turabeszamoloalp_19.html
Fotoalbum: https://www.facebook.com/cobranco.zo...36538629760844
Térkép: https://drive.google.com/open?id=1Nu...gl&usp=sharing
__________________
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/
cobranco nem elérhető   Válaszol idézettel