Téma: Erdély
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2021-06-22, 10:52   #32 (permalink)
cobranco
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-12-10
Hely: Miskolc
Összes hozzászólás: 262
Hírnév szint: 14
cobranco a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

A Bánság, szűkebb értelemben nem tartozik Erdély központi régióihoz, ezért ismertsége és látogatottsága is messze elmarad a „nagy testvértől”. Vadregényesség szempontjából viszont már semmiképpen sem sorolható a „peremkerületek” közé. Egy klasszikus „roadmovie” kereteibe foglalva megpróbálunk betekintést adni a környék látnivalóiból, erős hangsúlyt fektetve a természeti különlegességekre, mindezt sportos formában, egyedi kommentárral fűszerezve.

Tartalom:
Első feladat a helyszínre jutás, a látszólag unalmasnak tűnő autós blokkot egy rögtönzött városnézéssel szakítják félbe utazóink az izgalmak előkészítésére. Másnap kezdődik a kaland, túrázóink már reggel versenyt futnak az idővel, de, még csak, ha versenyt futnának, versenyt egyensúlyoznak létrákon, köteleken, sziklába vájt életveszélyes peremeken, a helyszínt pedig Európa egyik leghosszabb, érintetlen mészkőkanyonja, a Néra-szurdok szolgáltatja.

Erdélyi végeken 1.rész: "Néra-szurdok" 2019. / 2K 1440p/


Útvonal: Lindini torkolat-Roul Cantonul Damian-La Carlige-La Gauii-Poiana Voinii-Poiana Lui Voian-Jordán forrás-Avenul Porcului-Ördögtó-Bég torkolat-La Tunele-Caraula-Valea Beiului-Cascada Vaioaga-Vila Pastravarie
__________________
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/
cobranco nem elérhető   Válaszol idézettel