Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2022-10-28, 17:15   #1 (permalink)
cobranco
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-12-10
Hely: Miskolc
Összes hozzászólás: 262
Hírnév szint: 14
cobranco a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Peloponnészosz

Görögország, Európa egyik legszebb állama. Földrajzi elhelyezkedése és tagoltsága miatt a nyaralók egyik első számú célpontja. Együtt vannak jelen az égig érő hegyek a türkizkék tengeröblökkel, bónuszként egy komolyabb szigetvilág is bejelentkezik a képbe. Akinek ez nem volt elég, még a szinte állandóan napos idő is fokozza az élvezeteket. Tavaly tavasszal feltérképeztük Görögország déli részét, az igencsak kalandosra sikerült túráról készült monumentális filmeposz első részét ajánlanám mindenki szíves figyelmébe.
Bár a film műfaja „kerékpáros roadmovie”, itt hívom fel a figyelmet, hogy nemcsak kerékpárosoknak készült, lesz itt minden, turisztikai infók, strandtesztek, bizarr szállásajánlatok, a görög gasztronómia feneketlen bugyrába is bekukkantunk, körítésnek pedig a leírhatatlanul gyönyörű táj adja a díszletet.

Első rész tartalmából: „Bemelegítésnek a közel kétezer kilométeres leutazás viszontagságai kerülnek részletezésre, hosszan és unalmasan, a műsorblokk felvételéhez a Covidot hívtuk vendégművésznek. Majd következik az éles bevetés, műszaki problémák és egyéb gondok fokozta izgalmak között a kétfős különítmény nekivág feladatnak. Célpont Görögország legtitokzatosabb hegységének, a mondavilágból ismert Tajgetosnak a meghódítása. Akiket csak az érdekel, hogy vajon Spártaiak hol dobálták le a csecsemőket, már jó helyen járnak, akiket viszont az is, hogy utazóink, hogy küzdik át magukat Európa deklaráltan egyik legszebb útvonalán, azoknak meg különösen ajánlom a megtekintést…”

Bazi nagy Görög-túra 1.rész: "Görög Alpok" /Taigetos/ 2021. /1440p/


Útvonal: Mystras-Tripi-Langada pass-Aigos Vasilios-Ladas-Nethonas kanyon-Kalamata

Fotoalbum: https://www.facebook.com/media/set/?...1&l=dfff516944
__________________
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/
cobranco nem elérhető   Válaszol idézettel