Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2023-05-26, 19:22   #12 (permalink)
cobranco
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-12-10
Hely: Miskolc
Összes hozzászólás: 262
Hírnév szint: 14
cobranco a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

„Görögországban mindig kék az ég” …szokták mondani. Aztán azt is szokták mondani, hogy a kivétel erősíti a szabályt. De, egy kerékpártúrán a kivétel inkább gyengítse a szabályt, sőt…
A Mount Parnonas Görögország egyik legnagyobb hegysége, vadsága, érintetlensége, tekintélyt parancsoló kétezer körüli hegycsúcsaival, mindig is a felfedezők, kalandvágyok célpontja volt. Bujazőld mediterrán fenyvesek és élhetetlenül kopár sziklás gerincek jellemzik a tájat. Az egy főre jutó kanyonok száma itt a legtöbb a Hellászban.

Tartalom: Innentől nem meglepő, hogy kalandoraink, miután egy önfeledt tengeri fürdőzéssel nyitva a napot egy égig érő „sohavégetnemérő” valószerütlen színű szurdokban találják magukat. De, még mielőtt észbe kapnának, már egy egekbe tekergőző szerpentinen küzdenek a gravitációval. Aztán egyszer csak szembejön Görögország leglehetetlenebb helyére épült kolostora, majd az égiek is úgy döntenek, beszállnak a játszmába.Vajon, utazóink teljesitik-e ezt az iszonytatóan nyomasztó próbatételt a spártai nagy elődök nyomdokain, egy zsémbes eltévedés után vajon jutalmul sikerül-e elfogyasztani egy „úri vacsorát” egy vízműtelep szerelőaknájában, erre is fény derül…de, még az sem kizárt, hogy nem ”

Bazi nagy Görög-túra 12.rész: "A lebegő sziklák útja" 2021. /1440p/


Útvonal: Plaka beach-Leonidio-Dafnon kanyon-Elonis kolostor-Ochtos szerpentin-Kozmas-Geraki-Aigos Anagiri
__________________
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/
cobranco nem elérhető   Válaszol idézettel