Téma: Kenya
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2024-03-07, 21:11   #40 (permalink)
Fifi
Új tag
 
Csatlakozott: 24-03-07
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Fifi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Kenyai út 2024. január

Idén januárban engedtem meg magamnak először, hogy a télből nyárba utazzak. A célpont Afrika, Kenya lett. Bécs-Nairobi útvonalon repültünk, az átszállásunk Etiópiában volt. (Ethiopian Airlines)
Megérkezést követően 5 nap szafari túrán vettünk részt, majd pedig 10 napot töltöttünk Mombassában az óceán partján.
9 fős baráti társasággal mentünk és annyira jól sikerült az út, hogy a tervezett 5 napos mombassai pihenést megtoldottuk még 5 nappal.
A Voyager hotelben szálltunk meg Nyali Beachen, ahol rugalmasan tudták kezelni a foglalásunk hosszabbítását. Itt az internet is kiváló volt, home officeban tudtam irányítani a cégem működését, hisz a saját szerverem elérésehez is megfelelő volt a wifi kapcsolat. (Kiváló volt a medence mellől az óceánra tekintve dolgozni
Az ételek is kiválóak voltak, ahogy a biztonság is. Sohasem féltünk, de ez nem feltétlenül csak a közbiztonságnak köszönhető, hanem a csodálatos idegenvezetőnknek is, aki mindig vigyázott ránk. Felhívta a figyelmünket arra, hogy hova lehet turistaként menni és nyilvánvalóan mindenhová elkísért minket.
Sok-sok érdekes helyet fedeztünk fel vele, bevezetett minket Kenya rejtelmeibe. Ez nem csak egy szokványos utazás volt, ahol csak turistalátványosságokat tekinthettünk meg, hanem ténylegesen belekóstolhattunk az igazi kenyai életérzésbe.
Így aztán október végén ismétetlen megcélozzuk Kenyát és odarepülünk.
Életreszóló élmény volt számomra ez az utazás, mindenkinek csak ajánlani tudom az idegenvezetőnket, Mathiast. (aki magyarul és angolul is beszél!)

Elérhetősége: +24735570013
Írjatok neki WhatsAppon

email: manrizo2006@hotmail.com
Csatolt kicsinyítések
kenya-love-trust.jpg   kenya-alma.jpg  
Fifi nem elérhető   Válaszol idézettel