Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-07-01, 16:24   #4 (permalink)
Talos
Új tag
 
Csatlakozott: 10-05-03
Összes hozzászólás: 8
Hírnév szint: 0
Talos a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Szia!

De jó ez az e-mail értesítés. Rögtön olvastam, hogy kérdeztél.

Ilyen kicsi gyerekekkel gondolom nem nagy túrákat akartok tenni. Pár kilométer séta gondolom még beleférhet. Sajnos így a legszebb részek nagy részét nem tudjátok megnézni, de a láncos, tálcás részek nem is javasoltak kisgyerekkel.
A Tamásfalvi kilátó (Tomasovsky vyhlad) például meglátogatható gyerekekkel is, de azért vigyázni kell, hogy a szikla szélére ne engedjétek ki őket, mert nagyon magasan lesztek.

Annak a közelében van egy kemping, egész pontosan itt: http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...21136&t=h&z=16

Mi ott nagyon jutányos áron aludtunk pár éve, de szerintem érdemes előre foglalni. Elérhetőséget nem tudok, de neten megtaláljátok ha az "Autocamp Tatran, Cingov" néven keresitek.

Innen a Hernád áttörés alja is elérhető, ahol szintén addig tudtok sétálni, ameddig számotokra biztonságos. Sőt, akár ketté is válhat a csapat és a nagyobbakkal tovább lehet menni.

A másik, amit ajánlani tudok az Dedinki környéke. Lehet strandolni is a tóban, de ez már kevésbé vadregényes, gyerekeknek kevésbé veszélyes terep. Cserébe nem is olyan látványos.

Ha esetleg a faházak nem jönnek be, akkor innen ( http://www.slovenskyraj.sk/hu.html ) tudtok magánházakat kinézni. Sok nagyon jó van köztük, de én végül a pocsék idő miatt nem jutottam el, így nem tudok ajánlani személyes tapasztalat alapján egyet sem.

Talos
Talos nem elérhető   Válaszol idézettel