Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-07-25, 15:43   #1 (permalink)
Jozef
Új tag
 
Csatlakozott: 10-07-25
Összes hozzászólás: 4
Hírnév szint: 0
Jozef a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Horvát tengerpart

Horvátország tengerpartja azon túl, hogy itt van a szomszédban, így autóval is könnyedén elérhető, rettentően hosszú és változatos. Aki járt már ott tudja, hogy nem lehet egykönnyen végigjárni, mint a Balaton partját, hisz megannyi sziget, félsziget található a szabdalt partok mentén.

Arra gondoltam, hogy itt össze lehetne szedni az általunk kedvelt partszakaszokat, városokat a Horvát tengerpart mentén, valamint tippeket adhatnánk egymásnak a nyaralással kapcsolatban.

Mi most voltunk nemrég Vir szigetén. Nem kellett csalódnunk, bár voltak kellemetlenségek.

Az egyik ilyen az autópálya volt, ahol mi hazafelé kaptuk a nagyobb dugót, de odafelé is majd 3 órával több lett a menetidő a rettentő nagy forgalom miatt. Aki csak teheti kerülje a szombati turnusváltás körüli utazást az arra kényes részeken.

A másik a szállásunk volt, ami egy 3 csillagos hotel volt. Nevét nem írnám le, de nekem meglepő volt, hogy Horvátországban ennyire mellé lehet fogni. Jövőre visszatérünk a megszokott apartmanokhoz.
Interneten, vagy irodánál foglalva mindenki csak úgy foglaljon, hogy a szoba fényképét is látja. A mienk egy sötét lyuk volt sajnos. Szerencsére csak aludni jártunk be.

Még a fél szezon hátra van, írjon ha megy valaki!
Jozef nem elérhető   Válaszol idézettel