Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-07-26, 15:54   #8 (permalink)
Hiccs
Tag
 
Hiccs logója
 
Csatlakozott: 10-04-27
Összes hozzászólás: 55
Hírnév szint: 11
Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Hiccs már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Kitty eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szerintem nagyon fontos az, hogy ha az ember elmegy búvárkodni akkor legyen megfelelő biztosítása. Mert ennél a sportnál nagyon könnyen meg van a baj és akkor szerintem mindenki csak bánkódna amiatt, hogy ha itthon megköti az ember a pár ezer forintos biztosítását akkor most mennyivel jobban járhatott volna mindenki. Szerintem igen is fontos, hogy mindenki kössön magának biztosítást illetve az is, hogy tudatában legyen azzal, hogy mire és miképpen fizet a biztosító. Szerencsére itthon egyre több biztosító cég foglalkozik egészen speciális biztosításokkal is. Én ennek csak örülni tudok, mivel ha az ember pontosan tudja, hogy milyen céljai vannak akkor annak találhat megfelelő biztosítást.
Egy extrém sportoló esetében egyetértek veletek, de egy sima nyaraláshoz, szerintem azért nem feltétlen szükséges, nem olyan nagy szerencse játék az.
Nekem például sosem történt törésem se semmi komolyabb bajom, amiért a tb-nek fizetnie kellett volna, na most kérdezem én ha kimegyek külföldre nem síelni akkor nyilván nem nő ennek az esélye sem!
Persze ha megtehetném nem haboznék, de évről évre már annak is örülök ha kijutok külföldre...
És az az esetenként 10 ezer ft/család, azért igen sokat számít!!! Vagyis abból a pénzből inkább maradunk még egy éjszakát vagy egy jobb szállodában szállunk meg!
Hiccs nem elérhető   Válaszol idézettel