Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-07-29, 19:43   #9 (permalink)
CubaFiesta
Tag
 
CubaFiesta logója
 
Csatlakozott: 09-10-04
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 68
Hírnév szint: 11
CubaFiesta már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.CubaFiesta már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül CubaFiesta részére
Alapbeállítás

Idézet:
Hiccs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Egy extrém sportoló esetében egyetértek veletek, de egy sima nyaraláshoz, szerintem azért nem feltétlen szükséges, nem olyan nagy szerencse játék az.
Nekem például sosem történt törésem se semmi komolyabb bajom, amiért a tb-nek fizetnie kellett volna, na most kérdezem én ha kimegyek külföldre nem síelni akkor nyilván nem nő ennek az esélye sem!
Persze ha megtehetném nem haboznék, de évről évre már annak is örülök ha kijutok külföldre...
És az az esetenként 10 ezer ft/család, azért igen sokat számít!!! Vagyis abból a pénzből inkább maradunk még egy éjszakát vagy egy jobb szállodában szállunk meg!
Vitáznék veled tisztelettel. Nem vagyok BBP ügynök, nem tisztem megvédeni őket, de....
- Nagyon sok ország van ahol, te magad sem tudod, de könnyen "megehetsz/megihatsz" valamit. Vagy akár csak az immunrendszered nincs felkészülve azokra a baktériumokra, amik a célországban előfordulnak.
- Aztán a másik az, hogy volt már rá példa, hogy ezen spórolt az utas (pedig több szigetet jártak be, szóval nem éppen low cost volt a nyaralás) és amikor első kubai napjukon dokihoz kellett menni az előző szigeten elfogyasztott tengeri cuccok miatt, akkor a csoport többi tagjának is kissé kedvetlenné tette a napját
- Nem utolsó sorban tágra nyílt szemekkel várta, hogy a doki mennyit mondott. Amikor meghallotta magyarul is, akkor elátkozta a kagylókat, rákokat, felmenőjüket, éttermeseket és minden "koszos" országot.

(Persze nem én foglak meggyőzni, hogy párszáz forint sokba kerül naponta. Ahol 10 ezer egy hétre a BBP, ott inkább nézd meg újra a cégtáblát, hogy jó helyen jársz-e)CubaFiesta
__________________
Kuba::Kubainfo :: Kubai hotelek
CubaFiesta nem elérhető   Válaszol idézettel