| Utazás Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 327
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rengeteg olyan különleges helyszín és nevezetesség található Angliában, amit egy utazás alatt érdemes lenne felkeresni.
Nem London, hanem inkább a vidék és a további városok látnivalóit szeretném ha összegyűjtenénk. Elsőnek jöjjön a Newcastle és Gateshead között a Tyne folyón átívelő Milleniumi-híd és a kilátás a Tyne hídra:
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 59
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |
traveller!
Nagyon szép a kép, amit feltöltöttél! Annak ellenérem hogy Anglia nem tartozik a kedvenceim közé. :-) Voltam már ott sok helyen, illetve voltam Walesben is. Nekem nem jön be, ha lehet így fogalmaznom. De persze, ízlések és pofonok. Szép zöld minden, a látványosságok is szépek, de valahogyan nekem összességében nem nyerte el a tetszésemet. Spanyolország, na az igen! :-) Igazság szerint, Angliával az is a bajom, hogy nem szeretem az emberek modorát sem. Olyan hideg az egész, a szó mindkét értelmében. Na igen, az időjárás sem túl kedvező. És nekem nem is a hideggel van bajom, hanem a rengeteg esővel. |
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#4 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 55
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() |
Szerintem az egyik legérdekesebb a Stonhenge, mert mai napig titok övezi
Én még nagyon szerettem a szigeteit. pl. Brownsea ahonnan az első cserkésztábor indult, és tele van a sziget pávákkal. Nekem az angol kis faluk nyerték el még a tetszésemet. A kis sövénnyel szegezett utak, amik persze életveszélyesek, mert nem tudod, hogy mikor jön szembe valaki
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 327
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Újabb fénykép, ezúttal a dél-angliai Haytor Rocks-ról, mely a dartmoori lápvidék területén található Devon megyében.
Az itt található rengeteg sziklacsúcs egyike látható a képen téli viszonyok közt, behavazva:
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
Sziasztok!
Nagyon tetszik a sok kép amit feltettetek, és úgy alapból a téma Imádok utazni, és bár lenne lehetőségem bejárni a világ összes országát A kedvencem Olaszország és Japán!! Igaz Japán úgy a szívszerelmem, hogy még nem voltam kint... Angliát is csak a képekről, ismeretterjesztőkből ismerem. A Digin van a T&L csatorna, és azon találtam egy nagyon jó műsort, konkrétan az "1000 hely, amelyet látni kell". Ti már láttátok? Szerintem nagyon igzalmas, onnan nézem mi legyen a következő úti cél? :P
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Adminisztrátor
Összes hozzászólás: 94
Hírnév szint: 10 ![]() |
Ez olyannyira jó téma, hogy külön topikot is megérdemel itt a fórumon. 1000 hely, amelyet látni kell
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| Anglia, látnivalók, Newcastle |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | Keresés ebben a témában |
| Megjelenítési módok | |
|
|