Utazás Fórum |
2010-11-03, 12:28 | #1 (permalink) |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 339
Hírnév szint: 16 |
Florida
Az USA délkeleti állama Florida klímájának és elhelyezkedésének köszönhetően kedvelt idegenforgalmi célpont. A Nemzeti parkokon túl számos látnivalót kínál. Miami mellett számos település vonzza a turisták tömegét, többek közt a Dél-Floridában található sziget és zátonyláncolatra, melynek egyik leghíresebb települése Key West.
Ezen szigeteknek a különlegessége, hogy csak egyetlen módon lehet szárazföldön elérni őket, mégpedig a Overseas Highway segítségével. Ez az út számos hídon éri el a szigeteket, melyek legimpozánsabb eleme a Seven Mile Bridge, azaz a Hétmérföldes híd. |
2011-04-24, 11:08 | #2 (permalink) |
Tag
Összes hozzászólás: 39
Hírnév szint: 0 |
Én Miamiban voltam egy hetet, csak nyaralni. South beachen voltunk sokat, mert Miami beachet még nem építették újjá. Voltunk egy rövid hajókiránduláson, a hírességek házánál. Az idegenvezető elmondta, melyik ház kié. Itt minden a kikapcsolódásról szól, nagyon látnivaló nincsen. Szervezett úton elmentünk egy 1 napos kirándulásra Orlando-ba az Aquaworld-be. Itt delfinbemutatót láttunk, ami érdekes volt nagyon.
A cápaveszély miatt itt korlátozva van, mennyire úszhatunk be a tengerbe. Ha beljebb úsztam, lelkesen sípolt a vizimentő, hogy jöjjek ki a part felé. Tisztára mint a Baywatchban . |
Hirdetések |
Címkék |
Atlanti-óceán, Florida, Key West, Mexikói-öböl, Miami |
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 2 (0 tag és 2 látogató) | |
|
|