Utazás Fórum |
![]() |
#1 (permalink) |
Tag
Összes hozzászólás: 51
Hírnév szint: 16 ![]() ![]() |
![]()
Sziasztok.
Gondoltam nyitok egy ilyen topikot ahol össze lehetne gyűjteni hogy ki hova jár falat mászni illetve boulderezni. Nem csak az itthoniakra vagyok kíváncsi de a külföldi helyekre is. Esetleg lehetne kisebb élménybeszámolókat tartani képekkel. Én még kezdő mászó vagyok, de nagyon kimennék már külföldi helyekre is, mert amilyen videókat láttam, hát beindítja az embereket ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 339
Hírnév szint: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Milyen konstrukcióban lehet ezt művelni?
Egyszeri belépő nagyságrendileg mennyi? Aki gyakran jár annak mennyibe kerül? Bocs, a sok anyagias kérdés miatt, de már rég gondolkozom azon, hogy ki kellene próbálni. Ja és még valami. Akinek nincs felszerelése annak adnak kölcsön? |
![]() |
![]() |
Hirdetések |
![]() |
#3 (permalink) |
Tag
Összes hozzászólás: 59
![]()
Én elég sokat járok mászni, átlagosan nézve olyan 1000Ft a belép, de ezzel ott lehetsz egész nap, de ember legyen a talpán aki azt bírja
![]() Érdemes kipróbálni ezt a sportot, könnyen rá lehet kapni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0 ![]() |
![]()
Szia Sorszannak szántam bocsi,-)) ! Üdvözöllek a mászók táborában. Az Ujjerőben is segítséget kapsz, ha külföldre szeretnél menni, gondolom Vörös Tomiék is szerveznek utakat.
Paklenicát ( Horváto.) Rax ( Ausztria ) és Arco ( Olaszo) vagy Dolomotok Cortina...tudom ajánlani és egy jó tanács, ha még nem régen mászol mindenképpen tapasztalt mászókkal menj ki először! Jó mászást! Lisbon Utoljára módosítva: Lisbon által : 2011-02-16 13:39 Oka: más cím |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) |
Tag
Összes hozzászólás: 51
![]()
Köszönöm szépen a segítséget és a javaslatokat. Meg sem fordult a fejemben hogy úgy vágjak neki hogy nincs velem tapasztalt mászó! Itt nagyon fontos a biztonság. Most sajnos egy ideje nem voltam...mert a főiskola kicsit sűrű volt...de nyáron végig lent leszek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
Tag
Összes hozzászólás: 87
Hírnév szint: 16 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Magyarországon Tatabányán, a Turulnál jártam sziklát mászni, és Csókakőn, a vár mellett. A Bükkben, Lillafüredtől nem messze is nagyon jó mászóparadicsomok vannak, de itt csak nézelődtem. Külföldön is csak kiránduláskor láttunk mászókat a Paklenica Nemzeti Parkban. Hát az valami csodálatos volt. Akármerre néztünk, emberek lógtak a sziklákon, a leghihetetlenebb helyeken, és magasságokban. Szinte kedvem lett volna újrakezdeni a sziklamászást.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Címkék |
boulder, falmászás, itthon, külföldön |
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
|
|