Utazás Fórum |
|
![]() |
|
LinkBack | Téma eszközök | Keresés ebben a témában | Megjelenítési módok |
![]() |
#1 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 18
Hírnév szint: 0 ![]() |
![]()
Gondoltam, hogy ha már Bécs adventi vásáráról van egy téma, méghozzá igen hasznos, akkor jó lenne egy hazai is.
Magyarország és főképp Budapest karácsonyi vásárairól osszuk meg egymással a tapasztalatainkat. Nekem kettő ugrik be: Budapest - Vörösmarty tér Itt jó rég voltam már, azóta nemcsak a vásár változhatott sokat, de maga a tér is. Székesfehérvár - Országalma környéke Tavaly voltam és nekem egész bejött. Szépen ki volt világítva és finom volt a kürtöskalács is. Arra már nem emlékszem mit vettünk, vagy vettünk-e egyáltalán ajándékot. Írjatok ti is ezekről, vagy a többi karácsonyi vásárról! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 339
Hírnév szint: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Egerben a Dobó téren is nagyon készülnek. Kirakodó vásáron felül rengeteg program van gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Sötétedés után szinte minden hétvégi napon koncertek vannak.
|
![]() |
![]() |
Hirdetések |
![]() |
#4 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0 ![]() |
![]()
A budapesti Vörösmarty téri vásárra az elmúlt 3 évben mindig ellátogattunk. Először emlékszem, mennyire odavoltam érte. Az első évben, amikor felfedeztem 3x is voltam kinn két héten belül. Tetszett az Andrássy kivilágítása, az egésznek a hangulata, a sok szép portéka. Idén viszont már kihagyjuk, mert kívülről fújjuk az összes árust, a kürtőskalács meg a forralt bor (és a többi: hurka, kenyérlángos...) meg megfizethetetlen. Szerintem sokkal inkább külföldieknek való vásár, mint a magyar pénztárcáknak. Sajnos!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Címkék |
advent, adventi vásár, Budapest, karácsony, vásár |
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
Téma eszközök | Keresés ebben a témában |
Megjelenítési módok | |
|
|
![]() |