| Utazás Fórum |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 339
Hírnév szint: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fapadosok nem repülnek távoli célpontokra. Európán belüli, jellemzően 1,5-2 órás utakon mennek. Azt pedig ki lehet bírni kaja nélkül.
Csomagra rá kell még kalkulálni plusz 5000-10000 Ft-ot és akkor abba már tuti belefértek. A kézipoggyászban is sokminden elfér, sokan csak ezzel utaznak. A titok nyitja, hogy pont akkorát kell vinni, ami engedélyezett. Ha a kabátot, pulóvert magatokon viszitek már nem is kell olyan sokminden a táskába. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0 ![]() |
A kaja az tényleg nem gond, de ha valaki Európán belül akar valahova utazni, de több napot eltölteni azon a helyen ahová ment akkor azért egy kézipoggyász nem elég. Ha 5-10 ezer forintot rákalkulálsz a csomagokra akkor már nem éri meg jobban a sima repjegy?
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 51
Hírnév szint: 17 ![]() ![]() |
Nem tudom, hogy mekkora poggyászt lehet vinni, de szerintem nem nagyon foglalkoznak vele! Én egy tele pakolt nagy bőröndöt vittem Rómába és 16-és fél kiló volt! Szóval elég nehéz meghaladni a határt, hacsak nem ólmot szállítasz!
![]() Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 339
Hírnév szint: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Egyre gyakoribb, hogy megmérik a kézipoggyász méretét (55x40x20 cm), vagy akár a súlyát. Azt sem engedik, hogy az egyetlen táskádon felül akár egy fényképezőt, vagy a Duty Free shopban vásárolt csokikat is felvidd. Ilyenkor kell elpakolni a kabát, nadrág zsebébe, vagy betuszkolni a kézipoggyászba. Ezért, vagy ha a feladott poggyász meghaladja a 20 (néhol csak 15) kilót kemény pluszpénzeket gombolnak le az emberekről. RyanAir pl. 30 eurókból szépen kaszál a tájékozatlan utasokon, akik mondjuk egy kis kameratáskát külön vinnének fel a gépre és nem tudják betenni a kézipoggyászba. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 51
Hírnév szint: 17 ![]() ![]() |
Nálunk 24 kiló volt a súlyhatár! De a legnehezebb sem volt több mint 21 kiló!
És abban a vasalótól kezdve a boron keresztül a néptáncos csizmáig minden volt! De biztos meg lehet haladni! Bár nekünk a kézipoggyászainkkal nem foglalkoztak! Csak egy másfél literes ásványvizet dobattak ki velem mert fél liter a legnagyobb, amit fel lehet vinni! |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| akciók, fapados, fapados utazás, low cost airlines, repülőjegy, Ryanair, Wizzair |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
|
|