Utazás Fórum  

Vissza   Utazás Fórum > Utazás a gyakorlatban > Repülőjegy
Regisztráció Súgó Közösség Naptár Mai hozzászólások Keresés

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Keresés ebben a témában Megjelenítési módok
Régi 2009-11-24, 09:58   #1 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
haer66 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok!Nem utaztam még sose repülővel, árakat nézve a fapados lenne nekem jó de nem tudom mit rejt ez.Utazott már valaki ilyenen?
haer66 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-11-24, 11:13   #2 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 58
Hírnév szint: 17
tramcrash már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.tramcrash már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
haer66 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!Nem utaztam még sose repülővel, árakat nézve a fapados lenne nekem jó de nem tudom mit rejt ez.Utazott már valaki ilyenen?
Csak abban különbözik, hogy kevesebb szolgáltatást nyújtanak. Nem kapsz enni-inni, meg talán a poggyász mérete is kevesebb.
tramcrash nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2009-11-24, 11:26   #3 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Még az evés az nem is lenne gáz, de a poggyász méret az már lehet hogy mérvadó dolog Na meg hogy milyen hosszú útra érdemes fapadosat választani, mer hosszabb úton nem lehet valami kényelmes:S
Régi 2009-11-24, 11:35   #4 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 339
traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Fapadosok nem repülnek távoli célpontokra. Európán belüli, jellemzően 1,5-2 órás utakon mennek. Azt pedig ki lehet bírni kaja nélkül.
Csomagra rá kell még kalkulálni plusz 5000-10000 Ft-ot és akkor abba már tuti belefértek. A kézipoggyászban is sokminden elfér, sokan csak ezzel utaznak. A titok nyitja, hogy pont akkorát kell vinni, ami engedélyezett. Ha a kabátot, pulóvert magatokon viszitek már nem is kell olyan sokminden a táskába.
traveller nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-11-24, 11:47   #5 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

A kaja az tényleg nem gond, de ha valaki Európán belül akar valahova utazni, de több napot eltölteni azon a helyen ahová ment akkor azért egy kézipoggyász nem elég. Ha 5-10 ezer forintot rákalkulálsz a csomagokra akkor már nem éri meg jobban a sima repjegy?
Régi 2009-11-24, 15:34   #6 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 51
sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás csomag

Nem tudom, hogy mekkora poggyászt lehet vinni, de szerintem nem nagyon foglalkoznak vele! Én egy tele pakolt nagy bőröndöt vittem Rómába és 16-és fél kiló volt! Szóval elég nehéz meghaladni a határt, hacsak nem ólmot szállítasz!

Idézet:
traveller eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Fapadosok nem repülnek távoli célpontokra. Európán belüli, jellemzően 1,5-2 órás utakon mennek. Azt pedig ki lehet bírni kaja nélkül.
Csomagra rá kell még kalkulálni plusz 5000-10000 Ft-ot és akkor abba már tuti belefértek. A kézipoggyászban is sokminden elfér, sokan csak ezzel utaznak. A titok nyitja, hogy pont akkorát kell vinni, ami engedélyezett. Ha a kabátot, pulóvert magatokon viszitek már nem is kell olyan sokminden a táskába.
sorszan nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-11-24, 16:05   #7 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 339
traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás Fapados kézipoggyász szabályok

Idézet:
sorszan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nem tudom, hogy mekkora poggyászt lehet vinni, de szerintem nem nagyon foglalkoznak vele! Én egy tele pakolt nagy bőröndöt vittem Rómába és 16-és fél kiló volt! Szóval elég nehéz meghaladni a határt, hacsak nem ólmot szállítasz!
Ezzel csak óvatosan. Nektek szerencsétek volt.
Egyre gyakoribb, hogy megmérik a kézipoggyász méretét (55x40x20 cm), vagy akár a súlyát. Azt sem engedik, hogy az egyetlen táskádon felül akár egy fényképezőt, vagy a Duty Free shopban vásárolt csokikat is felvidd. Ilyenkor kell elpakolni a kabát, nadrág zsebébe, vagy betuszkolni a kézipoggyászba.

Ezért, vagy ha a feladott poggyász meghaladja a 20 (néhol csak 15) kilót kemény pluszpénzeket gombolnak le az emberekről.
RyanAir pl. 30 eurókból szépen kaszál a tájékozatlan utasokon, akik mondjuk egy kis kameratáskát külön vinnének fel a gépre és nem tudják betenni a kézipoggyászba.
traveller nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-11-24, 16:23   #8 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 51
sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Nálunk 24 kiló volt a súlyhatár! De a legnehezebb sem volt több mint 21 kiló!
És abban a vasalótól kezdve a boron keresztül a néptáncos csizmáig minden volt!
De biztos meg lehet haladni!
Bár nekünk a kézipoggyászainkkal nem foglalkoztak! Csak egy másfél literes ásványvizet dobattak ki velem mert fél liter a legnagyobb, amit fel lehet vinni!
sorszan nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
akciók, fapados, fapados utazás, low cost airlines, repülőjegy, Ryanair, Wizzair

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks bekapcsolva
Pingbacks bekapcsolva
Refbacks bekapcsolva

A pontos idő 22:56 , a GMT +1 időzóna szerint.