| Utazás Fórum |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 55
Hírnév szint: 17 ![]() ![]() ![]() |
Szerintem is az egyik legjobb síterepek Svájcban vannak. Mi voltunk már Ausztriában is, de nem tetszett annyira, mint Svájc. Mindenkinek ajánlanám. És szerintem meg lehet találni azokat a szállásokat, melyek nem annyira drágák. Mi sem mentünk utazási irodával, privát megszerveztük a saját utazásunkat, és mi foglaltunk szállást is. Szerintem így még egy kicsit akár kalandosabb is. Persze akik nem szeretik a kalandokat, nekik inkább az utazási irodát ajánlanám. A főszezon december közepén kezdődik Svájcban. Mi is szeretnénk visszamenni idén, persze ez majd attól függ, hogy hogy jövünk ki karácsony után anyagiakban
De a panoráma gyönyörű, és minőségi sípályák vannak...
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 45
Hírnév szint: 0 ![]() ![]() |
Azért, hogy úgy menjek síelni Svájcba, vagy bárhova, hogy minden nap máshol szállok meg... hát!
Jó buli lehet, de sok időt elvesz szerintem. Pont én is Svájcot tervezem, és úgy látom, hasonlóak az aggályaink. :-) Mondjuk azzal, hogy messze van, nem értek egyet, mármint tényleg messze van, de repülővel szerintem egy-másfél óra lehet maximum, és nem is drága. Pont most néztem a SwissAir honlapján már 16000 ft-tól vannak jegyek. Ezzel persze csak annyi a baj, hogy ott nehezebben lehet mozogni így, bár, ha valaki egy helyen síel, mármint egy síközpontnál akkor ez sem probléma, mert ezek meg általában közel vannak a szállásokhoz. |
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 48
Hírnév szint: 0 ![]() ![]() |
Idézet:
valahol azt olvastam, hogy nagyobb városokban a szállás olyan 160 CHF/éjszaka-ról kezdődnek. Át se merem számolni, hogy ez mennyi forintban, de biztos, hogy egy hetet eltölthetnék Zalakaroson egy 3*-os szállodában. ![]() Itt ajánlották ezt, nézd meg. Azt veszem észre, hogy nagyon népszerű lett Svájc az emberek körében, már ennyire vége van a válságnak?
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 55
Hírnév szint: 17 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
A játék linket is köszi bár még soha nem nyertünk semmit, de nagyon vágyom vissza. Nekem Svájcból sosem elég
|
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| síelés, síelni |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hova érdemes utazni télen? | Utazás | Strandolás és vízi sportok | 14 | 2022-10-28 21:14 |
| Hová mész nyaralni az idén? | CubaFiesta | Csevegés | 54 | 2012-02-15 15:00 |