Utazás Fórum  

Vissza   Utazás Fórum > Európa > Dél-Európa > Spanyolország
Regisztráció Súgó Közösség Naptár Mai hozzászólások Keresés

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Keresés ebben a témában Megjelenítési módok
Régi 2011-10-09, 08:47   #1 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Tiberiusz a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Nézd meg jól

Az ingyen szállással kapcsolatban egy csomó naivitás van, és ezt úgy mesélem, hogy a két közismert tenerifei üdülőt kipróbáltuk.
A legfontosabb, hogy megéri, ha ingyen adják. Ha már pénzt kérnek érte, mint a regency teszi, akkor kerüld el nagy ívben. Egyrészről mert alig többért korrekt szállást kapsz aKanári-szigeteken (ld booking.com) másrészről mert nem rontják el egy teljes napodat. Konkrétan 200 euróért rengeteg olyan szállást találsz, ahol nem akarnak eladni neked semmit, és a 7 napból hetet élvezel.
A repülésről. Tenerifére 20 ezerből is le lehet jutni, de ritka az az időszak, amikor 40 fölött kellene fizetni érte. A lejutáshoz két légitársaság ajánlatait kell kombinálni, a wizzair-ét és a ryanair-ét, vagy egyszerűen kimenni Pozsonyba, és lemenni egy másik szép szigetre, Grand Canariára Ryanairrel, 100 - 150 euró közötti áron.
A helyi közlekedésről: szerintem fölösleges autóbérléssel görcsölni, nagyon jó é s olcsó a busz. A titsa.com-on minden járat fenn van, tessék olvasgatni. Bono tickettel pedig még olcsóbb.
Végül az időpontokról... Tenerife az a hely, ahova ősztől kora tavaszig érdemes menni. Felejtsd el, hogy neked nyáron kell nyaralnod, próbáld inkább ki az itteni taknyos novemberben, vagy a hideg februárban...
Tiberiusz nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-11-03, 16:58   #2 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
redzsi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Kaptam egy telefonos meghívást, miszerint nyertem egy belföldi, vagy külföldi utat. A telefonban a cég nevét, akitől nyertem nem nagyon akarták megmondani, de közölték, hogy menjek el a Budapest XIII.kerület Pannonia u. 11. szám alá az egyik nap 20,00 órára és ott odaadják a nyereményemet. Kérdésemre, miszerint ez nem egy üdülési joggal kapcsolatos előadás, közölték hogy nem, csak a nyereményemért jöjjek be. Mondtam hogy engem a külföld nem érdekel, csak belföld. A belföldi ajánlatuk "4 nap félpanzióval Hévizen" volt. Az átvétel napján ismét felhívott egy férfi és kérdezte, hogy biztos jövök-e?
Megkérdeztem ismét hogy hívják az ajánlatot tevő céget, akkor elmondta, hogya Tengerszint Kft, de már nincs belföldi üdülés félpanzióval, csak szállást tudnak adni. Kérdeztem hogy miért vezetett félre, akkor lecsapta a kagylót.
Utánanéztem, mivel a férfi bemutatkozott, a címen levő elérhetőségeken. Érdekes módon az ott működő Kereknap Kft-nél elmondták, hogy a személy náluk telefonos ügyfélszolgálatos. Mondtam, hogy kapcsolják. A kapcsolt telefonon először közölték hogy az előadó ott tartózkodik, majd mikor mondtam hogy beszélni akarok vele, közölték hogy nem tudják adni.
Másnap kaptam meg egy meghívót a Tengerszint Kft-től miszerint menjek el a megbeszélt időben az előadásukra, mert nyertem, egy Kanári szigeteki üdülést. Kis betükkel azért a levélen szerepelt, hogy az üdülés végtére is nem ingyenes.
A Kereknap Kft-t ilyen jellegű tevékenysége miatt büntette meg 5 millió forintra a sajtó szerint a Fogysztóvédelmi Felügyelet. Úgy látszik ismét névváltoztatás történt. Mindenki óvakodjon ezektől, de lehet hogy csak engem akartak átverni?
redzsi nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Válaszol

Címkék
átverés, ingyen, ingyen szállás, ingyen Tenerife, ingyen utazás, Kanári-szigetek, MLM, RCI, Spanyolország, Tenerife, Time sharing, Üdülési jog

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks bekapcsolva
Pingbacks bekapcsolva
Refbacks bekapcsolva

A pontos idő 20:32 , a GMT +1 időzóna szerint.