Utazás Fórum |
|
![]() |
|
LinkBack | Téma eszközök | Keresés ebben a témában | Megjelenítési módok |
![]() |
#1 (permalink) |
Új tag
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 4
Hírnév szint: 0 ![]() |
![]()
Mi a múlt hétvégén Cserkeszőlőn voltunk. Fantasztikus ott a az élményfürdő
![]() Egy kedves kis panzióban voltunk, ahol azért mert ott szálltunk meg, kaptunk kedvezményes strandbelépőt. Kész főnyeremény az a hely, szuper ételeket ettünk az étterem részben, hangulatosak voltak a szobák és a legjobb, hogy a hétvégét mindennel együtt kb. fele árból hoztuk ki, mintha bárhol máshol lettünk volna ![]() Itt találtok több infót és sok képet a helyről: www.nadasvendeglo.eu Olcsó, hatalmas adag ételek, olcsó szállás, kedvezményes strandbelépő!!!! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
![]()
Kedves Mártika,
köszönöm a tippet, mi múlt héten voltunk a férjemmel Cserkeszőlőn és ott szálltunk meg, ahol ti is, a Nádasban ![]() Valóban remek hely, nagyon jól éreztük magunkat. Kedvezményes strandbelépőt kaptunk mi is. Az étterem kinti részén volt grillezés, nagyon hangulatos volt, rég volt ilyen jó nyaralásunk. Képzeld, a facebookon is megtaláltam a helyet: www.fb.com/nadasvendeglo Én is csak ajánlani tudom mindenkinek ![]() |
![]() |
![]() |
Hirdetések |
![]() |
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
|
|
![]() |
||||
Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
Panzió a Bodeni-tónál - Ferienwohnung Grenztor | Losa | Szálláskeresés | 0 | 2011-05-07 11:38 |
Trogirban vár egy panzió! | sbs | Szálláskeresés | 1 | 2010-06-04 00:47 |
Termál Panzió és Apartmanház - Sárvár | AMINA | Szálláskeresés | 0 | 2009-11-22 10:59 |