| Utazás Fórum |
|
|
#3 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
Üdvözlök mindenkit!
Szeretnék megosztani pozitív tapasztalatokat a fórum olvasóival . Aki esetleg Alanyán jár és szeretne emlékezetes programokon részt venni, annak bátran ajánlom a NASA tourt. Én Facebookon keresztül léptem kapcsolatba velük , nagyon segítőkészek voltak, bármi kérdésem volt azonnal válaszoltak. Foglaltam náluk egy Sapadare Kanyon túrát és egy Green Kanyon túrát . Mind két programon nagyon jól éreztem magam. A Sapadare Kanyon túrán a dzsipen a sofőrök és az idegenvezetők rendkívül szórakoztatók voltak ☺️ Ilyen vidám programon rég voltam már ☺️ A Green Kanyon túra is csodálatos volt, lenyűgöző a táj és a smaragd zöld folyó valami hihetetlen gyönyörű.Amit még fontosnak tartok megjegyezni , hogy magyar kísérő is volt a túrákon, úgyhogy emiatt is mindenképpen érdemes foglalni náluk, hiszen ez mindenképp könnyebbség . Brigitta jófej, kedves lány és minden tájékoztatàst megadott amire csak szükségem volt. Az áraik pedig hát , majdnem fele a többi iroda árainak. Csodálkoztam is , hogy ennyi mindent nyújtanak ennyi pénzért csak.. egész napos program, ebéddel együtt. |
|
|
|
| Címkék |
| Alanya, Damlataş-barlang, Földközi-tenger, Török riviéra, Törökország |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
|
|