| Utazás Fórum |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0 ![]() |
TheGoran,
Én a maldív fórumot szoktam nézegetni, ott a bodiZ felhasználó nem is titkolja, hogy az araamutól lenne kérdés miért engedik, amikor több hozzászólásban is saját magát reklámozza?Én régóta nézelődök a maldív fórumon, mert készülünk oda, barinőm is ott tudakolózott volna ott erről arról, de amint felment tanácsért a fórumra, a bodiZ máris írt neki privibe levelet, kérte, hogy hadd adjon már ajánlatot neki, mert hogy úgyis ő lesz a legolcsóbb. Ráadásul a többi irodáról, akiktől kapott bnőm ajánlatokat, egyfolytában rosszakat mondott, meg az ő ajánatukat akarta kiszedni állandóan, hogy alájuk tudjon menni árban (nem adta oda bnőm neki persze egyiket sem, de árban sem volt a legjobb) Mondanom sem kell, hogy nem velük mentek barinőmék, de ez nem az áron múlott náluk... :-D Nézem korábbi hozzászólásait a maldívon, nemrég az egyik fórumozóval még azon vitatkozott, hogy járt-e már külföldön, a maldívon, most meg weboldalukon hirtelen 15 év tapasztalat jött össze 35 országgal... ![]() no comment Persze lehet, hogy csak az én cselszövős női eszem látja így ezt és nincs is ebben semmi "csúsztatás".
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 7
Kedves gretuska!
Csak h válaszoljak. 1. Ha végig nézed hozzászólásaim, láthatod, hogy kb 60-ból összesen 1x írtam ki a nevet. 2. A tapasztalattal kapcsolatban csak annyit tudok mondani, h személyesen be kell jönni hozzánk és velem is és kollégáimmal is el lehet beszélgetni és el tudod dönteni tényleg jártunk-e 35 országban vagy csak marketing. (szívesen mutatunk fotókat is) 3. Ha Te nem is nézed az oldalunk, mert velünk nem szimpatizálsz, akkor honnan tudsz olyanról, amit kb 2 hete frissítettünk oldalon ![]() Én úgy gondolom, hogy csípjük a konkurencia szemét Üdvözlet az Úri szabónak, ami a no commentet illeti ))
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 6
Kedves bodiz,
1. mondtam volna, hogy nem nézem az oldalatokat? épp utazás előtt állunk, nézünk szét, így még szép, hogy minden irodát megnézünk dárágámmal, és a sztem alakul is a befutó, (nekünk épp a másik "A" betűs lesz a nyerő, akit emlegetnek). A fórumot mondjuk igaz, hogy csak féléve követem, menyasszonykorom óta ![]() 2. másik iroda rólatok még csak semlegeset mondott, pl "nem ismer Titeket" ez volt a "legdurvább". :-D így ez a szemcsípés szerintem megválaszolva. ![]() 3. egyszer írtad ki a neved ![]() ![]() igen, ez látszik, bár meg nem számoltam az összes 1et tuti Goran is csak egy undokbéka (bocsika Goran) 4. a fórumos hozzászólásokból láttam, hogy Te dolgozol ott és mindenki Téged emleget, ha közben többen lettetek, akkor bocsika, ennyire nem vagyok képben, igazad van. (akkor ők nem ügyfeleznek és azért nem említi senki őket?) 5. szorry nem vok postás, de ha már szemcsípést emlegetünk... :-P üdv, g |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 7
Kedves gretuska!
Mi sem szoktunk egyik irodáról sem rosszat mondani, de az azért fura, ha egy konkurens iroda azt mondja nem ismer minket... vicces ![]() Na de mind1. Jó nézelődést kívánunk Nektek és jó utazást, bármi is legyen az úti cél egzotikusból egyik sem rossz választás! |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| Araamu, Araamu Travel, Utazási iroda |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
|
|
Hasonló témák
|
||||