Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-09-23, 18:53   #47 (permalink)
Edit
Tag
 
Csatlakozott: 09-10-03
Összes hozzászólás: 87
Hírnév szint: 15
Edit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Edit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Edit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Gratulálok Xtina!

Ha van konkrét kérdésed, akkor tedd fel nyugodtan, mert így nagyon általános.

Mi a http://www.tuimarathon.hu utazási irodával mentünk. egy kisebb bevásárlóközpontban van az irodájuk. A Der Tour egyik útját közvetítették ki nekünk. Az ügyintézőnk, Dévényi Julianna nagyon segítőkész volt. Kiszámolt nekünk vagy 15 hotelt, konkrét árakkal, és 2-3 féle repülőutat szintén konkrét árakkal, hogy könnyebb legyen dönteni. Mi végül a Keleti parton választottuk a http://www.lepreskil.com/ hotelt. Azt tudni kell Mauritiusról, hogy az északnyugati partján vannak a hotelek egymás hegyén hátán, az a melegebb rész, keleten mindig kicsit fúj a szél, de nekünk ez külön tetszett. Így is 40 fok körül volt a hőmérséklet. A hotelnek (nem csak ennek) mindnek van esküvői csomagja, amit persze bővíthetsz, de kisebbet nem lehet. A miénkben benne volt egy ajándék (baseball sapka, táska, stóla), gyümölcskosár, egy estére koktél, egy páros masszázs, segítség (sofőr, kalauz) az ügyintézéshez, tanú, torta, virág, pezsgő, vacsora, 36 fénykép papíron és Dvd-n is, koktél az esküvőre is, másnap ágyban reggeli, és eggyel magasabb kategóriájú szobát kaptunk, mint amit rendeltünk. Ja és árengedményt is adtak. De ez minden szállodában más. Mi október 10.-én foglaltuk le a szállást, az egy kicsit későn volt olyan szempontból, hogy minden szállodában csak egy esküvőt tartanak egy nap, így nem biztos, hogy azt a napot kapod, amit szeretnél.
A hotel kiválasztása után csak egy formanyomtatványt kell kitölteni, és bevinni, vagy e-mailen átküldeni nekik, valamint az útlevél és az angol nyelvű születési anyakönyvi kivonat fénymásolatát (beszkennelt változatát) eljuttatni hozzájuk.
Edit nem elérhető   Válaszol idézettel