Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-11-18, 16:56   #43 (permalink)
sorszan
Tag
 
Csatlakozott: 09-11-24
Összes hozzászólás: 51
Hírnév szint: 15
sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.sorszan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
KeriKe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Látogass el valamelyik nagy légitársaság oldalára, és ott tudsz válogatni az éppenséggel akciós ajánlatok közül. Mindig van valami ahova olcsón el lehet jutni, de igazából mindenhova olcsóbb tudd lenni, ha jó előre lefoglalod a repülőjegyedet. (Ugye ahogy közeledik a repülés dátuma úgy nő a kereslet a jegyekért.)
Igen ez egy jól bevált séma, ha előre lefoglalod, de ott vannak az ünnepekhez köthető akciózások, vagy amit traveller is említ, hogy rosszul fogynak esetleg a jegyek. A diszkont (köznyelvien fapados) társaságoknak az számít, hogy tele legyenek a gépeik utasokkal, ezzel is csökkentik a költségeiket, ugyanis a prémium légitársaságok legnagyobb veszteségeiket azon könyvelik el, hogy csak félig megtömve indulnak el a gépek...

Ritkább forgalommal, alacsonyabb jegyárral csökkenthetők a működési költségek. Ezért van hogy alapvetően téves a fapados megnevezés. Persze kicsit kevesebb szolgáltatás is vár, de a fapadosok elsősorban kontinensen belül repülnek, szerintem kaja nélkül simán kibírhatók a 1,5 - 3 órás repülőutak.
sorszan nem elérhető   Válaszol idézettel