Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-11-25, 15:41   #3 (permalink)
kvalcsi
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-08-12
Összes hozzászólás: 171
Hírnév szint: 14
kvalcsi már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.kvalcsi már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.kvalcsi már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.kvalcsi már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
coopter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok.
Utazás előtt javaslom fordítsatok figyelmet a csomagjaitok biztonságára főleg ha repülővel utaztok, de akár buszos vagy egyéni utaknál is hasznos lehet.
Egy magyar cég a világon egyedülállóan megalkotott egy terméket amivel mindenki megoldhatja a csomagjainak biztonságát. A termék magas minőségű és mégis a létező legolcsóbb megoldás (1 csomag védelme csak 750,-Ft! ellenben a reptéren hasonló megoldás 1600,-Ft!).
A termék neve SASSEC Biztonsági Csomag Utazóknak. keressetek rá.megéri. nekem bevált.
Szia!

Ezt az ingyenreklámot már sok honlapon közzétetted! Biztos van akit esetleg érdekel, engem speciel nem!

Véleményem szerint teljesen mindegy, hogy mivel próbálod biztonságosabbá tenni a böröndöt, ha valaki ki akarja nyitni, akkor ki is fogja. Én elég sokszor utaztam már repülővel és soha nem fóliáztattam vagy zártam, ennek ellenére nem tünt még el semmim. Igaz, nem is teszek semmi értékeset bele, azt a kézipodgyászban viszem (fényképező, kamera, akkutöltők, villanyborotva, stb.)
kvalcsi nem elérhető   Válaszol idézettel