Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-12-30, 22:32   #11 (permalink)
gyuri46
Új tag
 
Csatlakozott: 10-12-30
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
gyuri46 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
valaki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Tenerifei nyeremény út ! -Tengerszint Kft



Szeretném felvenni a kapcsolatot olyan személyekkel, akik üdülési jogok bemutató előadáson részvettek és sorsolás útján kisorsoltak,
Kanári-szigeteki utazást 2 főre, 8nap, 7 éjszaka szállást és repülőjegyet, amit az előadás után Ingyen át lehetett venni.
Felhívom minden kedves jóhiszemű sorstársam figyelmét, óvakodjanak az ilyen és hasonló Nyereményektől.
Rövid történet a következő:
2010. 01. 23. Exkluzív bemutató, ott megnyertük a fenti utat.
Utána 2x25 ezer Ft feldolgozási díjat kellett elküldeni,
2010. 02. 08.-án jött a kérdőív, ott ki kellett tölteni ki mikor tudna esetlegesen menni a megnyert útra 4 időpontot lehetett bejelölni.
2010.május környékén felhívtam egy adott telefonszámot a Tengerszint Kft-nél, ahol érdeklődtem számíthatunk –e az utazásra az idén , hogy készüljünk, - válasz nem lehet ezt tudni előre üres helyek függvénye az egész. E
Erre 2010. nov. 29.-én érkezik a levél, lehet utazni 2010. december. 10.-én ekkor és most semmi máskor.
Természetesen ilyen rövid idő alatt, hipp-hoppra ezt mi több okból kifolyólag vállalni nem tudtuk.
Kérdésem az volt akkor mi a teendő, hát így akkor buktuk , mert helyet azt még tudnak másikat felajánlani, de a rep.jegy az már a mi költségünk lenne , de amit befizettem 50 ezer, az sem jár vissza.
Ebből a sok elbukott 50 ezerből így telik ingyen nyereményutazásra.
Kérem, aki szintén így járt a Tengerszint Kft. Budapet. Pf 184. -vegye fel velem a kapcsolatot, ezt nem szabad ennyiben hagyni, tegyük meg a jogi lépéseket.
A történet hajszálpontosan megegyezik, csak egy-két dátumot kellene kicserélni. Tőlünk nem kértek javasolt dátumokat, hanem preferenciát, az évszakokat illetőleg. Nyár, ősz, tavasz, tél sorrendet adtunk meg, kaptuk az ajánlott időpontot (nov. 25.-én kelt levélben): december 17.-től 24.-ig. Csak ekkor, soha máskor, és igyekezzünk befizetni 111 ezer Ft-ot rózsaszínű csekken, mert mások számára is adott a lehetőség (megelőzhetnek bennünket). Éhes kutyák számára odavetett konc, így éreztük. Hogy mely reptérről és mikor lenne az indulás/érkezés arról szó nem esett. Hol lenne az üdülés helyszíne? Természetesen arról sem.
Sajnálattal közöltük, hogy családi okok miatt ezzel az ajánlattal nem tudunk élni és megkérdeztük, alkalmasint hogyan lehetne annak a bizonyos „3-as számú ajánlatnak” megfelelően utazni, amit a szóban forgóval együtt ismét felajánlottak (amikor az utazást magunk szerveznénk, de a szállás ingyenes lenne) avagy visszafizetik-e a fejenkénti 25 ezer Ft „feldolgozási” díjat? A válasz teljes elutasítás, az utóbbi lehetőség említése nélkül. Más szóval lepattintottak bennünket. A feldolgozási díj az ő szolgáltatásuk ellenértéke (a szolgáltatás pedig nem más, mint a hevenyészetten odavetett ajánlat). Más helyen viszont – mellesleg helyesen – tudatják, hogy a reklámüdülés szolgáltatói nem ők, hanem egy más, meg nem nevezett, harmadik társaság.
Mivel foglalkozik tehát voltaképpen a Tengerszint Kft.? Szélhámoskodik, zavarosban halászik. Tényleges teljesítés nélkül legombolnak 25 ezer Ft-ot egy embertől, jó előre tudván, hogy ezért semmit nem adnak. Gondolom, nem vagyok egyedül a várakozásommal, van-e ember, aki ezt meg tudja cáfolni. Vannak olyan vélemények is, persze, hogy nem szabad senkivel üzletet kötni, aki a pénzt rózsaszínű csekken befizetve kéri.
gyuri46 nem elérhető   Válaszol idézettel