Téma: Kuba
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-12-11, 11:38   #6 (permalink)
traveller
Szenior tag
 
Csatlakozott: 09-10-10
Összes hozzászólás: 339
Hírnév szint: 15
traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.traveller már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Nem olyan sok felé, mint szerettük volna. Havannában kóborlást tudom legélénkebben felidézni, ahol olyan helyekre is elkeveredtünk, ami kifejezetten nem turistáknak való. A helyiek életén kívül mást nagyon nem láttunk. Jártunk Trinidad-ban is, ott már szereztünk helyi vezetőt is.
Az első terepjárós dzsungeltúránk már nem tudom pontosan merre vitt, de azt jobban meg is kellett volna szervezni, mert elég lightosra sikeredett. Trinidad és Varadero között volt valahol. Vízesések közül is kimaradt pár, mert nem voltunk felkészülve. Erre írtam, hogy mindenféle katonai járművekkel hurcolták a turistákat és ők sokkal többet láttak. Mi meg rettentő bátortalanok voltunk. A terepjárót sem használtuk ki.
Zapata félsziget nagyon tetszett, ez egy másik dzsungeltúrás napnak indult. Sajnos nem mentünk át Cajo Largóra, amit azóta is bánunk.

Azóta is tervbe van véve, hogy visszamegyünk, de ez egy pár évig még nem realitás.

Egyébként most mennyiből lehet legolcsóbban kihozni egy normális 2 hetes kubai utat?
Amikor mi mentünk voltak kifejezetten olcsó ajánlatok, ami végülis minket is meggyőzött. Last minute. Fejenként olyan 160eFt volt mindennel együtt. Most ilyen nem nagyon látok, sőt még a közelében sem.
traveller nem elérhető   Válaszol idézettel