Téma: New York
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-04-24, 10:23   #12 (permalink)
Gréti
Tag
 
Csatlakozott: 09-10-25
Összes hozzászólás: 39
Hírnév szint: 0
Gréti már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Gréti már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Munkához még kell vízum, de nyaraláshoz elég interneten engedélyt kérni, amit azonnal elbírálnak.

Idézet:
peterka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Milyen formaságokra van szükség kijutni az államokba - jelen esetben New Yorkba. Csak felülök a gépre és ok, vagy pedig szükséges valami nagykövetségi ügyintézés is?
Amerikai utam során New Yorkban is töltöttem 10 napot. A tapasztalatok: Harlemben éjszaka nem szabad lemenni a főútról.
Queensben rengetegen beszélnek spanyolul, de angolul sajnos nem. Elég sokszor előfordult, hogy nem tudtam angolul tanácsot, útbaigazítást kérni .
Manhattan olyan mintha minden világrészből lenne egy darab, mintha tényleg az adott országban járnál.
Mindenkinek ajánlani tudom a Magnolia pékséget (Magnolia Bakery 401 Bleecker Street), itt lehet az igazi, tradicionális cupcake-t kapni, ami isteni finom.
Érdemes elmenni egy Broadway előadásra, mert tényleg nagyon jók. Én a Chichago-t láttam, Tony Braxtonnal és Usherrel a főszerepben.
Voltam egy buszos Szex és New York túrán, ahol végigvittek minket a sorozat forgatásának helyszínein, amit Eden bárjában egy cosmo koktéllal zártak. Aki szereti a sorozatot, annak mindenképpen érdemes elmenni rá. Sok hasznos tanácsot kaptunk a New York-i élethez . Ilyen volt például, hogy nyilvános wc hiányában nagyon határozottan vonuljunk be szállodába, akkor nem állítanak meg minket kérdésekkel, hogy ki vagyok, és mit keresek itt.
Nagyon pozitív tapasztalat volt, hogy amikor egy éjszakát a Grand Centralon (vasútállomás) töltöttem, a többi idegennel együtt nyugodtan aludhattunk, mert a rendőrök minden gyanús alakot elzavartak, figyeltek a turistákra.
Gréti nem elérhető   Válaszol idézettel