Téma: Thaiföld
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-04-28, 20:53   #8 (permalink)
keri
Tag
 
Csatlakozott: 11-01-07
Összes hozzászólás: 51
Hírnév szint: 14
keri már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.keri már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.keri már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.keri már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Szia Edit
Jogos a kérdés , aki még nem járt Thaiföldön valószínű nem sok fogalma van erről . Nekem sem volt .
A ladyboyok általában nőnek öltöznek, nőként viselkednek, és átesnek hormonkezelésen; sokuk mellplasztikán is ; egyesek keresztülmennek nemváltó műtéten is, hogy nemi szervüket átalakítsák, valamint ádámcsutka-kisebbítő műtéten és további orvosi folyamatokon. Sokszor már kamasz korukban megállapítják transzszexuális identitásukat. A sminkjük, öltözetük, alkatuk igen nőies. A ladyboyokat onnan lehet megkülönböztetni a nőktől, hogy magasabbak és nagyobb a kezük, mint a nőké.Sok ladyboy a szórakoztatóiparban dolgozik a turisták által kedvelt településeken, táncosnők és énekesnők, kabarékban vagy prostituáltként.Thaiföldön a ladyboyok sokszor dolgoznak boltban, kávézóban, étteremben és butikokban is.
Nyugathoz képest a thai kultúra jobban tolerálja őket .Sokak szerint ez a buddhista kultúrának tudható be, ami nagyon fontosnak tarja a toleranciát, mások elfogadását.
Mint írtam is , a nőknek nincs félnivalójuk . Sem egyedül sem párban . A szabad prédát keresik a férfiak között .
keri nem elérhető   Válaszol idézettel