Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-06-26, 12:31   #14 (permalink)
Kacsa951
Új tag
 
Kacsa951 logója
 
Csatlakozott: 11-06-26
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Kacsa951 a hírnévhez vezető út elején jár.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül Kacsa951 részére
Thumbs down Kell, hogy mindig legyen kivétel??????

Idézet:
DaveeD eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Régen voltam Bulgáriában, és már akkor is nagyon szép hely volt, de a turizmusra azóta biztos jobban ráfeküdtek. Akkoriban még elég spártai körülmények voltak, de ez kb 15 éve volt.

Azóta több ismerősöm is ajánlotta, mert olcsón kijöttek, és nagyon jól érezték magukat.
Be van tervezve a közeljövőbe, hogy kiruccanunk
Bulgáriáról a tenger és a homokos part, a jó idő alapján nekem is csak szép emlékeim vannak, de most ezt változni látszik!
A gyerekeim most vannak éppen a Naposparton. A Hotel Balatonban és nagyon el vannak keseredve, mert az állapotok nem spártaiak, hanem amolyan rossz szocreálos. Előre leszögezem, hogy a gyerekeim nem aranykanállal a szájukban születtek, nincsenek elkényeztetve. Nyaraltunk mi anno sátorban és lakóautóban! Ennél egy "Hotel" még három csillaggal is jobb kellene, hogy legyen!
Már a fogadtatás olyan volt, hogy örüljenek, hogy ott alhatnak! Az All Inclusive ellátás egy átlagos teljes panziónak felel meg. A gyümölcs (Bulgáriában szezonban!) alma és kukacos barack. Az italokat műanyag pohárban szolgálják fel, nincs meleg víz. A balkont nem tudják használni az asztal és a székek állapota miatt. Nincs az italkínálatban ásványvíz. A parkolást imgyenesnek hirdették, ennek ellenére napi 5 leváért parokohatnak!
Valaki üdült már a Hotel Balatonban, vannak tapasztalaltok? Kérlek írjatok!
Üdv.: Kacsa
Kacsa951 nem elérhető   Válaszol idézettel