Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-07-11, 12:59   #10 (permalink)
Ubi
Új tag
 
Csatlakozott: 11-07-11
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Ubi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Elinor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hogyha nem csak filmekben és képeken szeretnéd látni Afrikát, Indiát vagy Dél-Amerikát, hanem a valóságban szeretnéd megtapasztalni mindazt a csodát, melyet ezek az országok és kultúráik nyújthatnak és cserébe Te is kész vagy önzetlenül segíteni, jelentkezz Önkéntesnek!
A felkészülés a különböző projektekre (gyermekgondozás, oktatás, természetvédelem stb.) Angliában folyik, ahol lehetőséged nyílik nyelveket tanulni, embereket megismerni a világ minden tájáról, és rengeteget tanulni a különböző országokról, társadalmakról, kultúrákról, a Világról.
A program 14 hónap: 6 hónap felkészülés az angliai iskolában + 6 hónap Afrikában, Indiában vagy Dél-Amerikában az általad választott projektben + 2 hónap Camp Future, mely során már Te vagy az, aki átadhatod a tudásodat, tapasztalataidat és beszámolhatsz élményeidről az újonnan csatlakozottaknak.
A jelentkezés egyetlen feltétele a betöltött 18. életév, felső korhatár nincs
Angol alapfokú nyelvtudás ajánlott, de nem feltétel, előképzettség nem szükséges.
Bárki elkezdheti a programot, aki kedvet és elég elszántságot érez magában, hogy ő is tegyen érte, hogy Jobbá Váljon a Világ!
További információkért írjatok bátran: elinor.cicd@gmail.com
Üdvözlöm!
Szeretnénk jelentkezni ,barátőmmel,erre az önkéntes munkára Afrikába, vagy bármely más munkára . Kérem segitsen , előre is köszönöm . Uhor József
e-mail cim :ubi26@hotmail.hu
Ubi nem elérhető   Válaszol idézettel