Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-11-03, 16:58   #24 (permalink)
redzsi
Új tag
 
Csatlakozott: 11-11-03
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
redzsi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Kaptam egy telefonos meghívást, miszerint nyertem egy belföldi, vagy külföldi utat. A telefonban a cég nevét, akitől nyertem nem nagyon akarták megmondani, de közölték, hogy menjek el a Budapest XIII.kerület Pannonia u. 11. szám alá az egyik nap 20,00 órára és ott odaadják a nyereményemet. Kérdésemre, miszerint ez nem egy üdülési joggal kapcsolatos előadás, közölték hogy nem, csak a nyereményemért jöjjek be. Mondtam hogy engem a külföld nem érdekel, csak belföld. A belföldi ajánlatuk "4 nap félpanzióval Hévizen" volt. Az átvétel napján ismét felhívott egy férfi és kérdezte, hogy biztos jövök-e?
Megkérdeztem ismét hogy hívják az ajánlatot tevő céget, akkor elmondta, hogya Tengerszint Kft, de már nincs belföldi üdülés félpanzióval, csak szállást tudnak adni. Kérdeztem hogy miért vezetett félre, akkor lecsapta a kagylót.
Utánanéztem, mivel a férfi bemutatkozott, a címen levő elérhetőségeken. Érdekes módon az ott működő Kereknap Kft-nél elmondták, hogy a személy náluk telefonos ügyfélszolgálatos. Mondtam, hogy kapcsolják. A kapcsolt telefonon először közölték hogy az előadó ott tartózkodik, majd mikor mondtam hogy beszélni akarok vele, közölték hogy nem tudják adni.
Másnap kaptam meg egy meghívót a Tengerszint Kft-től miszerint menjek el a megbeszélt időben az előadásukra, mert nyertem, egy Kanári szigeteki üdülést. Kis betükkel azért a levélen szerepelt, hogy az üdülés végtére is nem ingyenes.
A Kereknap Kft-t ilyen jellegű tevékenysége miatt büntette meg 5 millió forintra a sajtó szerint a Fogysztóvédelmi Felügyelet. Úgy látszik ismét névváltoztatás történt. Mindenki óvakodjon ezektől, de lehet hogy csak engem akartak átverni?
redzsi nem elérhető   Válaszol idézettel