Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-11-25, 14:19   #14 (permalink)
Gabriel
Új tag
 
Csatlakozott: 10-08-10
Összes hozzászólás: 8
Hírnév szint: 0
Gabriel a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Ok, értem. A munka olyan amilyen és elfogadható, hogy mást kell csináljon az ember mielőtt kiviszik Afrikába, vagy más érdekes helyre.

Arra a kérdésre nem kaptam még választ, hogy miért hirdetitek ezt oly rengetegen szerte az interneten? Már ezen a fórumon is sokan toboroztatok, de nem derülnek ki a miértek!

Már ne is haragudj, de eszem ágában nincs írni neked. Engem nem érdekel a dolog, de mivel gyanúsnak találtam utánaolvastam az egésznek. Az nem derült ki, hogy miért ilyen lelkes a toborzásban mindenki.
Szép és jó, hogy lelkesek vagytok, de emögött valami súlyos motiváció állhat, a beszervezés kapcsán. Valami anyagi motiváció.
Ha nem így lenne, akkor inkább élménybeszámolókat írnátok a kint töltött időről, amiről valamilyen rejtélyes okból kifolyólag egyikőtök se nagyon szól. Ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám azért, mert még soha nem jártatok Afrikának közelében sem. Cáfolj meg ha tudsz!

Ebből ugyan nekem még nem jön le miért emlegetnek titeket szektaként a neten, de az egészről nekem nem a jótékonyság, hanem az átverés és a mocskos biznisz ugrik be.
Gabriel nem elérhető   Válaszol idézettel