Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-12-19, 22:02   #6 (permalink)
Juan
Új tag
 
Csatlakozott: 11-12-14
Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0
Juan a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Szia mzs73!
Reagálva az imént leírtakra, ez így haösszeadogatod egy horribilis összegre jön ki.... Nem feltétlenül kell bejárni egész dominikát, föleg feljebb az északi rész felejtös (Puerto Plata és környéke) ugyanis sokkaldrágább mint a sziget déli fele, viszont ilyenkor télen megesik hogy ott északon igen hüsi van,akár napokig is tart amikor reggelente bizony csak 10-12fok van. Nem egynyaralóidö.
Szóval amint feljebb már írtam, innenMadridból indulvaPunta Cana -ra 700-750 EUR-ért lehet eljutni, ezugyebár kb. 210.000 - 225.000 Forintban amiben benne van a 7 éjszaka szállás, 4*-os hotelben All Inclusive, repjegy illetékekkel oda-vissza, transzfer areptérröl és vissza, + biztosítás.
Ehhez persze ha onnan Magyarországról indulsz, kell egy Budapest-Madrid repjegy ami kb. 130-150 EUR. Én ugyanitt lakom Spanyolországban, de haahhozhogy eljussak pl. Madridba ehhez a dominikai járathoz, nekem is célszerübb egy belföldi repölöjárattal mennem ami néha bizony pontosan annyiba tud kerülni mint egy Budapest-Madrid járat
Szóval eddig tartunk összesen kb. 850-900 EUR/fö, tokkal-vonóval.Legrosszabb esetben is mindössze 270.000 Forint körül van. Ehhezképest ti csak egy repjegyet vettetek oda-vissza 200.000/fö áron.Amiket leírsz, mi mennyibe krül, nagyon jól tudom, ezek pontosan ennyibe kerülnek.... Hamind összeadogatod, mindenképpen érdemesebb egy ilyen Madridból induló komplett útra befizetni. Nem kimondottan Dominikára vannak ezekaz utak, akár Mexico-ba (Cancun) vagy Kubába (Havanna, Varadero,stb) ugyanilen árakon el lehet innen jutni.
Nosza, hamindezt elolvastad, megköszönöm,érdemes utánaszámolni és elrágódni rajta!
Ha valamelyikhez kedvet kaptál, kívánok hozzá jó utat!
Juan nem elérhető   Válaszol idézettel