Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-01-08, 10:08   #83 (permalink)
Leppeni
Új tag
 
Csatlakozott: 12-01-08
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
Leppeni a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok,

Először is Grétinek üzenem, hogyha a munkatársnőjéket esetleg egy skóciai esküvő érdekelné, abban tudok segíteni. Nincs benne semmi bonyolult. Bátyám kinn él, referencia esküvővel rendelkezik, a párt akár fel is lehet keresni, mert nagyon meg voltak elégedve.

És amiért még ide "tévedtem", hogy én is menyasszony lettem, és külföldi esküvőben gondolkodunk a vőlegényemmel. (nem Skócia, azt már lelőtte a tesóm ) Helyszín egyelőre nincs, de az biztos, hogy tengerparti esküvőt szeretnénk. Nézegettem a lehetséges országokat, de nem nagyon tudom feltérképezni, hogy összesen mennyibe kerülne egy ilyen szervezés. Az egzotikus helyek tetszenek természetesen nekem is jobban, de milliókat nem szánunk erre a dologra, így akár európai is lehet az ország. Nyaralni szoktunk menni, szóval azzal egybekötve gondoltuk megszervezni az esküvőt és a nászutat is természetesen. Amire nagyjából gondolunk: hivatalos esküvő, tengerpart, 4-700 000 Ft körüli összeg, a dátum teljesen mindegy (úgy értem, hogy pl nekünk nem fontos, hogy augusztusban legyen, de persze januárban már nem lehet), kb. 10 nap, nem kell 100 csillagos szállás feltétlenül, all inclusive ellátással (persze jó, ha van, de ne ezen múljon, akkor már inkább érdekesebb helyre szóljon az út).

Tudom, kérhetek árajánlatot sok irodától, magánszemélytől, aki ezzel foglalkozik, de az irodáknál sok lehet a rejtett költség, magánszemélyt meg nem ismerek ezeken a helyeken (aki megbízható, ajánlott).

Így itt kérek segítséget olyanoktól, akik már túl vannak a szervezésen, lebonyolításon.

Köszi előre is, aki tud tanácsot adni az ügyben

Üdv
Leppeni nem elérhető   Válaszol idézettel