Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-01-24, 22:59   #13 (permalink)
Yvette
Új tag
 
Csatlakozott: 12-01-17
Hely: Dominikai Koztarsasag
Összes hozzászólás: 3
Hírnév szint: 0
Yvette a hírnévhez vezető út elején jár.
Post Mani

Kedves Mani, en a Dominikai Koztarsasagban elek mar 13 eve es a turizmusban dolgozom. En magam es a csaladom is csak Nemetorszagon keresztul utazunk. Frankfurtba naponta tobbszori jarat mukodik, mig Muenchenbe autoval konnyen ellehet jutni. www.ltour.de oldalan szuper repulojegy last minute ajanlatokat talalsz, de amit tudnod kell ha csak repjegyet vasarolsz, hogy nalunk februar es marcius a csucsszezon ami azt jelenti, hogy a hotel arak ilyenkor a legmagasabbak.
Magyarorszagrol tenyleg magasak az arak, de az Ibusz csoportos utjaival valamivel olcsobban hozzalehet jutni egy Dominikai uthoz.
Hogy hova erdemes utazni Dominikan belul az az erdeklodesetektol fugg. Punta Cana a Karibiki sziget legismertebb turista ovezete a feher homokjaval es turkiszkek vizevel, rengeteg 4-5 csilllagos hotelllal egy nagyon kiepitett turista ovezet.
Szinten nagyon feher homoku es turkiszkek vizu ovezet a Bayahibe egy kikotofalucska, mely az orszag delkeleti termeszetvedelmi parkjaban helyezkedik el nehany hotellal. Innet indulnak a kirandulasok a hires Saona szigetre.
Ha viszont erintetlenebb videket szeretnetek megismerni akkor a Samana felszigetet (Las Terrenas) ajanlom, az orszag leggyonyorubb resze, a legnagyobb vegetacioval (sajnos Magyarorsagon nem nagyon ismert) millionyi palmafak, kilometeres igazi sekely turkisz vizu strandok eldugott oblokkel, az emberek vendegszeretetevel es az orszag legtobb latnivalojaval (bacardi sziget, Los Haitises termeszetvedelmi park, Limoni vizeses es januratol marcius kozepeig a pupos balnak) az igazi karibiki hangulatra talalsz.
Ha viszont szorfosok vagytok, akkor Cabaretebe kell utaznotok az eszaki partra, mely a vilag egyik legismertebb szorfparadicsoma (sargasabb homok, palmafak es hullamos tengerpart), azon belul pedig a Viva W.Tangerint 4* hotelt ajanlom szallasra.
Barmi infora szukseged van en szivesen segitek. y_csernus@yahoo.com
Yvette nem elérhető   Válaszol idézettel