Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-01-29, 02:59   #14 (permalink)
canadai_magyarok
Új tag
 
canadai_magyarok logója
 
Csatlakozott: 12-01-29
Hely: Canada
Összes hozzászólás: 7
Hírnév szint: 0
canadai_magyarok a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Segítség dominikára utazóknak!

Sziasztok!

Tibor vagyok Canadá-ból és nagyon örülök hogy talalátam egy másik magyar dominikai fórumot is! HAJRÁ MAGYAROK!!!

Feleségemmel és gyermekeimmel immár több mint tíz éve látogatjuk dominikát, igaz nekünk innen sokkal közelebb van, és árban is nagyon kedvezö, nagyon nagyon sok helyen megfordultunk a világban, szerintem kevés ilyen szép hely van a földön. Kezdetben Puerto Plata és Luperon volt az uticél, több ismerösöm véleménye után pedig kipróbáltuk a déli partot, Punta Caná-t és Bavaró partjait, meg kell mondanom csodálatos hely sokkal szebb mint az északi part, itt tényleg fehér a homok a hotelek északon pedig messze elmaradnak a déli hotelektöl.
Elöször a Barcelo majd az Oasis Punta Cana hotelben voltunk, aztán megfordultunk az Occidentálban ha jól emlékszem, utóbbi években pedig Gran Bahia Principe, Majestic és Hard Rock Café. Egyik utazásunk során szintén canadai magyarok hívták fel a figyelmünket egy félig magyar származású utazásszervezöre. Az elsö punta cana-i nyaralásunk során a hotellel kirándultunk, igaz megfogadtuk hogy soha többet. Rohadt drágák, teljesen hülyének nézik az embert, késve jönnek, tömegekkel kell utazni, volt amikor ebéd sem maradt, gondolom mindenki ismeri ezeket a kellemes jelenségeket. Szóval visszatérve az eredeti irásra az illetöt Gustávó-nak hívják, ö egy világhírü utazásszervezö dominikán, saját hajójuk van amivel mentünk Saona-szigetre, repülös programokat és körutakat is szerveznek, az utóbbit csak ök dominikán. Borzasztóan jól képzett csapat, nagyon profik, pontosak, mindig úgy van szervezve a kirándulás hogy elsöként érkezünk, nagyon jók a reggelik és az ebédek, figyelmesek és nagyon felkészültek, nem véletlenül több mint 20 országban ismerik öket, kb 15. éve utzásszervezéssel és bonyolítással foglalkoznak, van irodájuk Punta Canán és Bavarón is. A magyar kirándulókat mindig ö vezeti így nyelvi problémakkal nem kell küzdenie senkinek sem. Magyar rokonaimmal is többször talalkoztam dominikán, az ö utjaikat Gustávó intézte el fogom töle kérni az irodák nevét és ide fel fogom rakni, most decemberben azt hiszem 1400 Euroért intézte 12 napra a Gran Bahia Principébe per fö unokatestvéreméknek. Ha nem tévedek ö hivatalos Dominikai Köztársaság szakértö és utazási szakértö, hires emberek fordulnak meg nála, és ami a legjobban tetszett hogy mindig kis csoportokkal dolgozik, az utasaikat mindig saját jármüvel szállítják. Fantasztikusan jó fej a srác, és borzasztó intelligens, igazi zseni. Kevés ilyen ember van a földön mint ö, olyan horgászatot amit ö intézett nekem dominikán senki más. Nagyon tiszeljük nejemmel azért amit elért!

Saona szigeten többször voltunk, repültünk vele Samaná-ra kétszer, meglátogattuk a Los Haiti parkot, Santo Domingot, voltunk vele körúton a Haiti határhoz közel a Sasok partján, stbbb.

Gustavónak van magyar nyelvü honlapja:

www.seemore.do
Az e-mailje: info@seemore.do

Tessék egy kicsit türelmesnek lenni, néha egy két nap amig válaszol.

A telefonja pedig: 00-1-809-864-5862
canadai_magyarok nem elérhető   Válaszol idézettel