Téma: Araamu Travel
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-05-09, 12:31   #14 (permalink)
harzol
Adminisztrátor
 
Csatlakozott: 09-10-01
Összes hozzászólás: 107
Hírnév szint: 10
harzol a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

No akkor most már én is hozzászólok.
Egyrészt szóba kerültem, másrészt én vagyok itt az adminisztrátor.

Pár éve az indexes fórumon olyannyira felidegesített az Araamu Travel több álnéven posztolgató munkatársa, hogy végső soron az vezetett a forum.utazas.hu indulásához. Itt legalább nem az országok/városok témáját offolják szét ezek a hozzászólások, hanem koncentrálódnak az adott utazási iroda témájába. Legyen az pozitív, vagy negatív vélemény. (itt most általánosságban beszélek, mert a reklám jellegű hozzászólások elég általánosak)

Egyébként épp most kaptam egy burkolt fenyegetést az Araamu Travel képviselőjétől, hogy ha nem távolítom el ezt a fórumtémát, akkor esetleg számolhatok egy rágalmazási feljelentés rám/fórumra vonatkozó részével.
Ezzel nagyon nem tudok mit kezdeni, így csak annyit tudok mondani, hogy állok elébe. Szólásszabadság van. Ahogy bizonyos helyeken lehet álnéven dicsérni szolgáltatásokat, itt (amíg be nem bizonyosodik, hogy szándékos lejáratásról van szó) el lehet mondani a negatív véleményeket is.

Természetesen BodiZ és az Araamu Travel is megvédheti magát. Ebbe nem kívánok beleszólni.

Viszont szemmel látható, hogy ez a vita nem vezet sehová, így azt nem bánnám, ha más irányba kanyarodna a beszélgetés.
Igazságot tenni nem tudok. Nem is akarok. Gretuska elmondta a véleményét és érveit, mint ahogy BodiZ is megtette ezt. Ha folytatni akarjátok a sehova nem vezető vitát, akkor felőlem mehet.
Magam részéről azt sem értem, hogy miért tereli/engedi a beszélgetést az Araamu Travel olyan irányba, ami a vita elmérgesedéséhez vezet.

Javaslom kezdjen bele valami pozitív kommunikációba. Pl. simán lehet itt akciókat hirdetni, szép képeket feltölteni a kívánt utakról és akkor saját kezdeményezésükre fordulhatna a téma jobb irányba.

Persze bármikor beeshet egy ügyfél, aki elmondja a jó/rossz véleményét. Még egyszer leírom, hogy amíg megfelelő keretek között zajlik én nem fogok semmit sem törölni innen.

További jó fórumozást mindenkinek!

harzol - az adminisztrátor
harzol nem elérhető   Válaszol idézettel