Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-09-03, 07:39   #12 (permalink)
holimari
Új tag
 
Csatlakozott: 12-09-02
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
holimari a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Kedves Gica,Beus valamint akit még illet

Magamról: A fél világot bejártam már, utazási irodákkal, saját szervezésben barátokkal, partner utazási irodákkal,stb.A világot megismerni általában évente két-háromszor kelek útra. Sokféle út van, alaposan felkészülök előtte minden esetben.
Utazási irodákról általánosan: Ahány annyiféle; mielőtt befizetnénk egy-egy útra ellenőrizzük le az irodát, (no nem a fórumon összehordott panaszok és dicséretek alapján) megfelelő biztosítással rendelkezik,stb.

Kárpáteurópáról:Tavaly utaztam velük először, Erdélyi barangolások programjukon vettem részt, olyannyira tetszett, hogy mégegyszer végigjártam most is ugyanazt az útvonalat. A szállások, ellátások, programok megfelelőek voltak, az igért színvolanon teljesítettek. Én abban a szerencsében részesültem, hogy az idegenvezetőnk (Pivárcsi Benedek) volt mindkét utamon. Maximális felkészültsége még engem is meglepett (fiatal kora ellenére) nem tudtak olyasmit kérdezni tőle az utastársak, amire ne tudta volna a megfelelő választ, megoldást. Kárpáteurópának külön gratulálok a tehetséges idegenvezető-gárdáért, mert Veled ellentétben Gizus én a Ti idegenvezetőtökről ("Valamilyen" Jenő? ) is informálódtam.Csak pozitív információkat kaptam.

Utitársakról általában: Hát, mit ne mondjak....Sokan azt gondolják, hogy Parlament bal szárnya lesz mindenhol a meghirdetett egyszerű falusi szállások helyén, a közös fürdőszoba használat pedig azt feltételezi, hogy a Burj El Arab márványszobás fürdőszobája jár minden egyes utasnak.

Beus! Te Tudtad, hová mész, miért mész. Azt kaptad amira befizettél.Ezért a véleményedet igencsak osztom.
Gizus! Te viszont a (már megbocsáss nem Téged akarlak megbántani) kóválygó turisták táborához tartozol, akik bizony, bizony a nagyobb tábort alkották az idei utam során is. Hogyan fogsz emlékezni, mit láttál, hallottál az út során, ha még annyi fáradságot sem vettél, hogy az idegenvezetőd nevét megjegyezd?

U.i. Elnézést a túl hosszú véleményért, valamint a kis kitérőkért, itt ugyanis a Kárpáteurópa Ut.Ir.-ról kellene ugye véleményt cserélni.

Korrekt, idegenvezetője kifogástalan, felkészült. Szállások megfelelőek, a busz a tavalyihoz képest kicsit valóban fadadosra sikeredett, a buszvezető segítőkész, vezetési stílusa, gyakorlata nem kifogásolható. Jövőre a Moldvai csángókat szeretném meglátogatni természetesen a Kárpáteurópával. Ott pedig lehet, hogy pottyantós budiban is részem lesz. De már alig várom.

Maradok mindenki más véleményét is tiszteletben tartva hű fórumozótok.
holimari nem elérhető   Válaszol idézettel