Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-09-19, 16:32   #31 (permalink)
Reakció
Új tag
 
Csatlakozott: 12-09-18
Összes hozzászólás: 3
Hírnév szint: 0
Reakció a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok!

Mi 4 éve voltunk hasonlóan "ingyen" Tenerifén. Mi is befizettünk pár ezer forintot egyéb költség címen a szállásért és az utazást is mi fizettük. A szálloda recepcióján (két gyerekkel) több órás várakozás után egy szomszédos lepukkant épületben kaptunk helyet, ami elég tágas volt, de a nagyon lepukkant. Úgy vettem észre, hogy ránézésre belőtték azokat, akik nagyobb valószínűséggel vesznek üdülési jogot és Ők sokkal szebb szobát kaptak a főépületben. Egyik délelőtt egy elég erőszakos megbeszélésen kellett részt vennünk, amin nemet mondtunk, de hallottam olyan idősebb hölgyről, akit addig zsaroltak, amíg alá nem írta a papírt (szerintem otthon a gyerekek gyámság alá vonatják szegényt... ) Csoportunkban rajta kívűl senki sem vásárolt semmit.
Ezen kellemetlenségek ellenére (amire, ha előbb felkészülünk, még kevésbé bosszantott volna) nagyon jól éreztük magunkat, jó társasággal ismerkedtünk meg, akikkel külön buszos utazásokon is részt vettünk. Tenerife gyönyörű volt, mindenkinek látnia kell egyszer! Mi is szeretnénk visszamenni (természetesen nem így).
Mindezek ellenére, ha nincs ez a lehetőség, lehet, hogy soha nem jutok el oda és nem hiszem el, hogy ez tényleg az örök tavasz szigetén (24-26 C fok februárban).
Reakció nem elérhető   Válaszol idézettel