Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2013-08-28, 14:32   #11 (permalink)
filo333
Új tag
 
Csatlakozott: 13-08-28
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
filo333 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Skocia - Oktober eleje

En egy London - Manchester - London utvonalat szerveztem le Wales-en (ket nemzeti parkon keresztul (az Ir tengerre is kijutva) + Cardiff) keresztul.

Tehat Livepool, Barmouth, Cardiff, Stonehendge, Southhampton, London.
Manchester hanyagolhato, a varos ugyan szepnek tunik kepekrol, a valosagban sokkot kaptam. A legnagyobb latvanyossag szamunkra az Old Trefford volt, es ez nagyjabol el is arulja az egeszet. (a kozpontban voltunk)

3 napot szantunk az egeszre - 500 merfold. A vegen kicsit elcsusztunk, de jo volt.
Alap koltsegeket tekintve 100 font alatt kocsiberlessel (benzinnel), szallasokkal megusztuk + 50-80 font etkezes, parkolas, latvanyossagok (belepojegyek) stb.

A Wales-i resz nagyjabol ennyit ert. Ha Manchestert kikerulod, es Liverpooolba mesz egybol 3-4 nap eleg az egeszre. (mivel az egesz eleg hasonlo, tehat mondjuk ha megnezed a legszebb varat, akkor nem akarsz meg masik harmat megnezni)

Skociaba szeretnek eljutni Londonbol, akinek van kedve irjon.

Az utazas meg van tervezve, de senki nem er ra. 3 napot terveztem az akciora (Lutonrol repulovel Invernessbe majd lecsorogva 3 ap alatt napi 3-4 oras vezetessel, tehat kocsiberlessel), es kb. 150 fontba kerul alapbol (aktualis koltsegek) (2 szobaval es 5 emberrel szamolva) + kaja/pia/belepojegyek, amit mindenki maga fizet.

Ez maganut (koltsegek aranyosan elosztva), kell 1-2 sofor, aki tudja vezetni is az angol jarganyt.

Tevezett idopont oktober eleje, ha nem tudom ravenni a mostani tarsasagot az utra.

Ertelme az utnak, legyen fogalmad, hol vagy Angliaban, es aztan meg eldontheted, hogy maganban hol erdemes tobb idot eltolteni.
filo333 nem elérhető   Válaszol idézettel