Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2014-03-01, 14:03   #4 (permalink)
Alessandra
Új tag
 
Csatlakozott: 14-03-01
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Alessandra a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Medves Hangulatszálló

2014 januárjában jártunk a Medves Hangulatszállóban férjemmel és két gyermekemmel. A recepción két mosolygós, kedves hölgy fogadott bennünket. Miután megtörtént az adminisztráció, felsiettünk a szobába, hiszen a kicsi Lelle már álmos volt. A szobába bekészítettek számára egy aranyos kis babaágyat, ahol azon nyomban el is aludt. Miután kipakoltunk, alaposan körbenéztünk. Kissé rend- és tisztaságmániás vagyok, azonban nem találtam kivetni valót a szoba tisztaságát illetően.
A vacsorát a 100 fős konferenciateremben fogyasztottuk el, mivel az étterem felújítási munkálatok alatt állt. A pincér egy fiatal, kedves és segítőkész fiatalember személyében tisztelt meg minket.
Az étel ténylegesen tájjellegű, házias elkészítésű volt. Mivel Hollókőről származom, felismertem a „hazai” ízeket. Az almás sütemény gyermekkoromat idézte, a nagymamám jutott róla az eszembe. A nagyobbik lányom meg volt róla győződve, hogy a dédi hozott nekünk a Hangulatszállóba egy kis csemegét.
A puha ágyban, sokan mondják, kellemesebben pihen az ember. Az pedig csak a ráadás, ha madárcsicsergésre ébredhet.
A reggeli fürdetésnél történt egy kis baleset, melyet a segítőkész takarító hölgy percek alatt, végig mosolyogva, az elnézéskérésünkre csak legyintve megoldott.
Gyorsan elteltek a napok, s ütött a búcsú ideje. A kislányok megölelték a recepciós hölgyeket, akik szinte nevetve viszonozták azt. A kisebbik lányom kissé el is pityeredett, amikor az utóba ülve elhagytuk a Medves Hangulatszálló területét.
Nem ígértek luxust. De amit igen, azt betartották. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne eltölteni egy kellemes hétvégét egy igazi, vadregényes tájon, kiszakadni a szürke hétköznapokból, feltöltődni egy jó hangulatot adó, kedves szállodában.
Alessandra nem elérhető   Válaszol idézettel