Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2016-01-09, 05:31   #46 (permalink)
Val_aki
Új tag
 
Csatlakozott: 16-01-08
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
Val_aki a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Igen, lehetsegesek ezek az utazasok - nagyjabol ingyen, mert persze mindig van nemi koltseg azert. DE igen igaz. Vilagos, igatlan /timeshare eladas a dolog lenyege amire megprobalnak ravenni.
Mar nincs eleg haszon ezeken a (valojaban rablogazdalkodas modon kialakitott ) 'uzleteken' de az is igaz hogy a nyugati rablogazdalodas nem annyira atlatszoan erkolcstelen mint az un. 'Magyar modi' - ahogy itt fent valaki mar emlitette. Szoval ok mar megtanultak hogy egy kicsit adni is kell/erdemes es ezzel csalogatni a potencialis vevot. Ha tiz odacsalogatottbol 1 bedol mar jol jartak. Ennyi.

Ezert megprobalnak bevonni uj retegeket; ahogy traveller mondta hatha akad egy ket balek aki megiscsak belemegy es elkotelezi magat ha mas nem reszletfizetes stb. kereteben.

Szoval igaz s nincs penzed az utra erdemes ezt valasztani mert megiscsak ott vagy es marad idod nezelodni, nyaralni is Persze hogy megprobalnak behuzni ezert vagy ott
Javaslatom: menjetek batran meg azt se kell mondani hogy 'nem' csak azt hogy gondolkodsz rajta Lenyeg hogy semmit ne irj ala . Masszoval engedd hogy bizakodjanak egy kicsit -miert ne legyen nekik is jo napjuk

En a magam reszerol Floridaban voltam ugyanilyen keretek kozott

Jo utat
Val_aki nem elérhető   Válaszol idézettel