Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2018-01-23, 22:04   #9 (permalink)
Joseph S
Új tag
 
Csatlakozott: 18-01-23
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Joseph S a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Utazási Tippek Izlandba

Megosztok veletek 6 tippet, hogyan engedhessetek meg magatoknak egy Izlandi utazást.

Amikor utazunk valahová az utazás költsége fontos szempont. Izland egyértelműen drága ország, azonban, ha előre tervezünk és néhány tippet szem előtt tartunk csökkenthetjük az utazás költségeit. Itt van 6 tipp, hogyan spórolhatsz pénzt, ha Izlandba utazol.
1. Foglalj időben előre, ha főszezonban szeretnél utazni június és szeptember között. Ez érvényes a repülő járatokra, hotelekre, motelekre, Airbnb lakásfoglalásra és autó foglalásra is. Óriási árkülönbségek lehetnek, ha előre foglalunk és nem az utolsó percben keresgélünk az interneten.
2. Nagyon jó ajánlatokat lehet kapni Airbnbvel ha előre foglalsz. A legjobb lakásokat megtalálhatod viszonylag olcsó áron az airbnb oldalán. (https://www.airbnb.hu/)
3. A CarRenters.is és a Caritas.is Izland legjobb közvetlen interakciós autókölcsönzői és ugyanaz vonatkozik rájuk, mint az Airbnb weboldalra. Az ország legjobb ajánlatait kaphatod az említett cégeknél, azonban a legeslegjobbakat előre lefoglalják. Kifejezetten, ha nyáron szeretnétek utazni előre kell foglalni. Továbbá, a Carrenters.is olyan autókat is felajánl utasok számára, melyekben kényelmesen lehet aludni. (https://carrenters.is/)
4. Nova kettő az egyben. Szerezd be a Nova telefonkártyát és töltsd le az alkalmazást is. Az alkalmazás megjelöli a számodra kedvező éttermeket és kettő az egyben ajánlatokat. (nova.is)
5. Alkohol tipp: A reptéren található vámmentes üzletekben érdemes alkoholos italokat vásárolni. Akár 70 %-kal olcsóbban lehet alkoholt venni a reptéren, mint a városban. Továbbá érdemes letölteni az „appy hour” nevű alkalmazást, mivel megmutatja a város legboldogabb aktuális pillanatait, melyhez te is csatlakozhatsz.
6. A fürdők kiválóak Izlandon és az egyik leginkább pénztárcabarát időtöltést kínálják. Körülbelül 5 USD egy fürdő vagy szauna meglátogatásának az ára. Ráadásul nagyon kényelmes lehet fürdőt látogatni, ha amellett döntesz, hogy autóban éjszakázol. Az ország bármely részén találsz fürdőket, még a legkissebb halászvárosokban is. A következő linken találhatsz közfürdőket: https://sundlaugar.is/?lang=en
Joseph S nem elérhető   Válaszol idézettel