Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2024-07-12, 19:37   #137 (permalink)
cobranco
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-12-10
Hely: Miskolc
Összes hozzászólás: 270
Hírnév szint: 14
cobranco a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Tisza-tó, Magyarország második legnagyobb tava. Bár nem turisztikai célból épült, ennek ellenére a vízisportok, nyaralók, horgászok, és nem utolsósorban a kerékpárosok kedvenc helye lett. A Balatonnal összehasonlítva, itt még megtalálható az érintetlen vadvilág, a tömegturizmus sem jellemző /még/, ellentétben a „nagy testvér” teljesen beépült, fojtogatóan nyüzsgő hangulatával szemben.
A tavat körbe kerékpározni az egyik legfelkapottabb sport és családi program lett az utóbbi pár évben. Ebből kínálunk most egy ízelítőt. A kalandokat, élményeket, egy három részből álló, monumentalitást sem nélkülöző filmeposz keretében foglaltam össze.

Tartalom: Első részben a nagyközönség által szinte teljesen ismeretlen északi-kört húzzuk be egy expedíciós túra keretében, lesz vadonjárat, csapatás a szúnyogosban, a helyhez méltó csobbanás, maratoni gasztroblokk sem maradhat ki és aki a nyüzsit szereti, abból is lesz dögivel.

Tisza-tó Trilógia 1.rész: "Az ismeretlen északi kör" 2022. 4K. 2160p


Útvonal: Poroszló-Tisza tavi Ökocentrum-Tiszavalki medence-Eger patak-Buláti csatorna-Valki kikötő- IX. öblítőcsatorna-Tiszabábolna-Szajlai Holt Tisza-Tiszadorogma-Göbe erdő-Tiszafüred-Kerékpáros Kilátóterasz-Morotva sziget-Horty csatorna-Stég büfé-Kormorán kikötő

Fotoalbum: https://www.facebook.com/media/set/?...3936091&type=3
__________________
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/
cobranco nem elérhető   Válaszol idézettel