Utazás Fórum |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Keresés ebben a témában | Megjelenítési módok |
2010-08-07, 13:51 | #1 (permalink) |
Tag
|
Hol töltöd a szilvesztert az idén?
Lehet, hogy korainak tűnik, de sokak már most elkezdték kiszemelni a következő helyszínt.
Hol és milyen buli lesz, amit biztosan nem hagysz ki? Egyáltalán itthon vagy külföldön? Party, hotel, utca, vagy extrém ötleted van? CubaFiesta |
2010-09-09, 16:11 | #3 (permalink) | |
Tag
|
Idézet:
Nálunk is vannak már foglalások, ezenkívül néhányan már a tervezés közepén járnak. Szóval, megéri idejében gondolkodni CubaFiesta |
|
2010-10-06, 12:35 | #4 (permalink) |
Tag
Összes hozzászólás: 48
Hírnév szint: 0 |
Én őszintén szólva nem vagyok nagy szilveszterünneplő. Ha adódik valami jó házibuli, akkor oda szívesen elmegyek, de nem annyira a szilveszter miatt, mint a társaság miatt. De én nagyon szívesen töltöm otthon is az év utolsó estéjét, az is tud különleges lenni, ha teszünk azért, hogy különleges legyen. Meg persze attól se esek depresszióba, ha átalszom a nagy hacacárét..
|
2010-11-30, 12:53 | #5 (permalink) |
Tag
Összes hozzászólás: 58
Hírnév szint: 16 |
Én valószínűleg otthon, esetleg valami szolidabb házibuliban. Engem taszít ami ilyenkor az utcákon meg a szórakozóhelyeken megy, meg az egész szilveszteri felhajtást sem értem.. én szívesen elutaznék ilyenkor, és kicsit nyugisabb körülmények közt ünnepelnék, mint ami Pesten zajlik ilyenkor..
|
2010-11-30, 15:12 | #6 (permalink) |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 171
Hírnév szint: 15 |
Szia tramcrash!
"Én valószínűleg otthon, esetleg valami szolidabb házibuliban. Engem taszít ami ilyenkor az utcákon meg a szórakozóhelyeken megy."Akár én is írhattam volna ezeket a sorokat! Már fiatal koromban sem kedveltem a nagy tömeget, így inkább otthonra szerveztem házibulit a barátainkkal és remek hangulatúra sikeredtek! Ma már inkább kettecskén a párommal köszöntjük az új esztendőt. |
2010-11-30, 16:02 | #7 (permalink) |
Adminisztrátor
Összes hozzászólás: 107
Hírnév szint: 10 |
Úgy tűnik nem egy bulizós társaság gyűlt itt össze.
Én sem rajongok a tömegért, utcai, vagy szórakozóhelyen töltött szilveszterekért. Ennek megfelelően otthon szoktunk szilveszterezni, de azért már volt rá példa, hogy egy sípályán (illetve a szálláson természetesen) ért minket az új év. Megvan a maga hangulata az 1500 méteren, külvilágtól elzárt helyen, néhány hozzánk hasonló vendég társaságában eltöltött szilveszternek is. |
2010-11-30, 16:27 | #8 (permalink) | |
Tag
Összes hozzászólás: 48
Idézet:
|
|
2010-11-30, 17:04 | #9 (permalink) |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 171
Szia harzol!
"....de azért már volt rá példa, hogy egy sípályán (illetve a szálláson természetesen) ért minket az új év. Megvan a maga hangulata az 1500 méteren, külvilágtól elzárt helyen, néhány hozzánk hasonló vendég társaságában eltöltött szilveszternek is." Ez a mondat viszont a fiam szájából is hangozhatott volna. Többször ünnepelte így az új évet! |
2010-12-02, 14:17 | #11 (permalink) |
Tag
Összes hozzászólás: 55
Mi már évek óta gyerekekkel töltjük a Szilvesztert, de most lehetőségünk van kicsit elszakadni, így nagy kutatásban vagyunk De sajnos ünnepek miatt is most nem fér bele egy nagyobb kiadás. Ha valakinek van jó belföldi ötlete, megoszthatná
Addig is mindenkinek kellemes telet |
2010-12-04, 22:27 | #12 (permalink) | |
Új tag
Összes hozzászólás: 18
Idézet:
Magánszállás, panzió program nélkül, netán igazi puccos és vacsorás hotel valami bulival? Vagy nem is a szálláshely a kérdés? |
|
2011-03-11, 16:58 | #13 (permalink) |
Tag
Összes hozzászólás: 58
Hírnév szint: 16 |
Na igen, újra felmerül a kérdés, új év, új szilveszter, még jó, hogy odébb van eléggé, így annyira nem kell, hogy fájjon miatta a fejem. Persze most ezt képletesen értettem, de utána nyilván a szó legszorosabb értelmében is átélhetem.
|
2011-12-14, 09:39 | #14 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 8
Én nagyon remélem, hogy idén is munkával fog telni a szilveszter és azzal, hogy jó vendéglátó módjára a legteljesebb szolgáltatásokat nyújtom a vendégeim felé . Na jó, komolyan még nem sok ötletem van, de vagy melózom idén is, vagy barátaimmal befizetünk valami pub vagy étterem szilveszteri műsorára, esetleg, ha úgy alakulnak a dolgok, elmegyünk valahova belföldön panzióba vagy hotelbe, persze csak akkor ha jó programmal szolgálnak.
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
|
|
Hasonló témák | ||||
Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
Hová mész nyaralni az idén? | CubaFiesta | Csevegés | 54 | 2012-02-15 16:00 |
Hová mész síelni az idén? | CubaFiesta | Síelés | 30 | 2012-02-08 12:16 |