Utazás Fórum |
2011-01-12, 12:41 | #1 (permalink) |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 339
Hírnév szint: 16 |
Hawai
Sokak álmában szereplő, kedvelt amerikai üdülőhely. Vulkanikus hegységrendszer, melynek a Csendes-óceánból kimagasló csúcsai alkotják a szigeteket.
Az ottani látványt és időtöltés mi sem mutathatná be jobban, mint ez a fénykép: A képen egy félig víz alatti kráterben (Molokini kráter) horgonyzó hajókról snorkelingező turisták is láthatóak. |
2011-04-30, 12:31 | #2 (permalink) |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 339
Hírnév szint: 16 |
Hana Highway - Maui
Nekem erről a képről amolyan Need For Speed feelingem lesz, pedig nem voltam soha az a nagy játékos.
Maui-n található Hana Highway egy igen gyönyörű tengerparti út. A 109 kilométer hosszú út mellett található számos vízesés, a Haleakalā Nemzeti Park, így igen sok turista autós kirándulásának útvonala. A magam részéről örömmel olvasnék személyes élményeken alapuló Hawai beszámolókat itt. Ez az egyik hely a földön, ami az utazás szerelmesévé tett, de ezzel sokan lehetnek még így. Nem véletlenül van a szlengben a "havajozni" szó. |
Hirdetések |
2016-09-27, 23:53 | #3 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 11
Hírnév szint: 0 |
Hawaii: Hilo - Mauna Kea (4205 m) - a világ legnehezebb emelkedője
Sziasztok !
Augusztusban volt szerencsém Hawaii, Big island szigetén kerékpározni és a bringatúra során fel is tekertem a Mauna Kea csúcsára, ahová a világ legnehezebb emelkedője vezet. Az aznap készült videóból vágok majd egy hosszabb összeállítást is, ez egyelőre egy szűk 10 perces kedvcsináló Videó: https://www.youtube.com/watch?v=eOsRTWBeNwA a kedvcsináló kép: Üdv: Gábor |
Címkék |
Csendes-óceán, Hawai, Honolulu, Maui, Polinézia, sziget, USA |
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
|
|