Utazás Fórum  

Vissza   Utazás Fórum > Európa > Nyugat-Európa > Hollandia
Regisztráció Súgó Közösség Naptár Mai hozzászólások Keresés

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Keresés ebben a témában Megjelenítési módok
Régi 2010-09-03, 14:03   #1 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 58
Hírnév szint: 17
tramcrash már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.tramcrash már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Én elmennék velük is egyszer egy ilyen coffee shopba, legalább látnák, hogy nem olyan gonosz dolog ez az egész mint ahogyan hiszik azt egyesek. Én kb ezek miatt mentem oda amikor voltam és kegyetlen hetünk volt Városnézés előtt 1-2 jó kis ütike, este meg egy kis gomba jobbnál jobb
tramcrash nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-20, 09:10   #2 (permalink)
Új tag

europabusz logója

Hely: Kaposvár
Összes hozzászólás: 13
Hírnév szint: 0
europabusz már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.europabusz már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül europabusz részére
Alapbeállítás Coffee Shopra nincs időnk ...

... azonban körülnézni igen.

Nekem csak az a bajom Amsterdammal, ami Hágával is illetve Mastrichttal, nevezetesen, hogy a városok nagy része koszosabb, mint a vidéki városok többsége. Főleg a törökök által lakott negyedek.

Meg kell, hogy mondjam Groningen vagy Apeldoor, de sorolhatnám még tovább sokkal látványosabbak, mint Amsterdam.

Bár, azért itt is van mit nézni!

Kattints a képre a nagyításhoz

Cím:  hollandia200901.JPG
Megnézték: 1536
Méret:  137,1 KB
Azonosító:  491 Kattints a képre a nagyításhoz

Cím:  hollandia200913.JPG
Megnézték: 1568
Méret:  163,1 KB
Azonosító:  492

Cím:  hollandia200912.JPG
Megnézték: 1639
Méret:  174,4 KB
Azonosító:  493
Régi 2010-12-23, 23:25   #3 (permalink)
Új tag

Hely: Szolnok
Összes hozzászólás: 27
RchWagner a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
europabusz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
... azonban körülnézni igen.

Nekem csak az a bajom Amsterdammal, ami Hágával is illetve Mastrichttal, nevezetesen, hogy a városok nagy része koszosabb, mint a vidéki városok többsége. Főleg a törökök által lakott negyedek.

Meg kell, hogy mondjam Groningen vagy Apeldoor, de sorolhatnám még tovább sokkal látványosabbak, mint Amsterdam.

Bár, azért itt is van mit nézni!

Csatolás 491 Csatolás 492

Csatolás 493
Amsterdam szerintem egy külön kategória. Jellegzetes víz/csatorna szag, viszont nagyon látványos, egyedi és rendkívül pezsgő város. Az egész levegőjét "áthatja" a kábítószer. Adják, veszik, kínálják. A szex-shopok környékén minden előfordulhat: engem, az abszolút heterót, egy behemót homokos néger szólított le.
Nekem Nijmegen jött be, mint rendkívül hangulatos, tiszta város, gyönyörű, több évszázados (jól megőrzött) városközponttal. Bringák? Mindenütt. Hogy lopják-e? Azt már nem tudom
RchWagner nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-07-04, 14:06   #4 (permalink)
Új tag

Hely: Partium
Összes hozzászólás: 6
Európa már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Európa már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Akkor egy-két dolgot megemlítenék kempingezésünkről Hollandia fővárosában.

Egyik barátom születésnapja alkalmából arra gondolt hogy ugorjunk ki Amszterdamba pár napra bulizni egy jót, hát mit-mondjak, tetszett az ötlet így még négy haverral elindultunk autóval a biciklik fővárosába.

Arra az elhatározásra jutottunk hogy kempingbe megyünk és azt a pénzt amit a szállodára költöttük volna a bulizásra fordítjuk. Találtunk is egy ennek a célnak megfelelő sátorozó helyet és mivel nem főszezonban voltunk akadt is hely bőven, azt még hozzá kell tennem hogy tavasszal voltunk és az átlagosnál magasabb volt a hőmérséklet így szerencsénk is volt ami az időjárást illeti.

Az út kb. 18-20 óra volt, ködös-esős időjárás végig de ahogy megérkeztünk Hollandiába kisütött a nap, ennél több nem is kell ami a lényeg hogy az Amszterdami kemping foglalást követően, fáradságunk ellenére, nekilódultunk egy kis városnézésnek, hat mit-mondjak, hatalmas élményben részesültünk és itt most nem csak a piros-lámpás negyedre értem, már maga a látvány miatt megérte elmenni.

Amszterdam központjára szerintem több időt kell szánnunk mint egy nap, a különféle múzeumok és a csodalatos enyhen dőlt épületek látványa egyszerűen lenyűgöző nappal, este pedig a coffee shoppok és a piros-lámpás negyed "dolgozói" nyújtanak hatalmas élményt a turistáknak.

Sok híd és hajó, melyek a csatornákon közlekednek, sok ezer bicikli látható, nem hiába nevezik a biciklik fővárosának. Nekem nagyon tetszett amit ott láttam pedig szerintem Amszterdam látnivalóinak a negyedet ha láttam akkor jó, ezért is tervezem hogy visszamegyek oda hogy bepótoljam amit elszalasztottam.

Cím:  HPIM1652.JPG
Megnézték: 1050
Méret:  408,0 KB
Azonosító:  946

Cím:  IMG_0027.JPG
Megnézték: 1007
Méret:  563,0 KB
Azonosító:  947

Cím:  S6301338.JPG
Megnézték: 1102
Méret:  464,1 KB
Azonosító:  948

Cím:  S6301343.JPG
Megnézték: 1154
Méret:  455,5 KB
Azonosító:  949

Cím:  S6301372.JPG
Megnézték: 2561
Méret:  396,6 KB
Azonosító:  950

Címkék
Amszterdam, főváros, Hollandia, város, városnézés

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks bekapcsolva
Pingbacks bekapcsolva
Refbacks bekapcsolva

A pontos idő 13:57 , a GMT +1 időzóna szerint.