Utazás Fórum

Utazás Fórum (http://forum.utazas.hu/index.php)
-   Nászút (http://forum.utazas.hu/forumdisplay.php?f=68)
-   -   Nászút helyszínek - ötletek (http://forum.utazas.hu/showthread.php?t=256)

N. Gabriella 2010-12-05 13:03

Nászút helyszínek - ötletek
 
Jövő nyáron lesz az esküvőnk és már nagyban folyik a szervezés.
Nászút téma is előkerült és most ötleteket gyűjtünk arra, hogy hova érdemes nászútra menni.

Olyan helyet keresünk külföldön, ami nem hétköznapi. Ahova egy egyszerű nyaralás során nem valószínű, hogy eljutnánk és mégis megfizethető.
Egzotikus távoli helyekről álmodozom, de ez talán anyagilag kicsit túlzás lenne. Horvátország, vagy Görögország és hasonló kaliberű helyszíneknél azért többre vágyunk. Nem, mintha nem lennének ezek az országok is szenzációsan szépek és megfelelőek, de különlegeset szeretnénk.

Afrikát (Egyiptom, Tunézia...) inkább hanyagolnánk. Európai országok közül lenne jó esetleg valami félreeső, de különleges sziget. Esetleg Törökország iránya, vagy még keletebbre.

Nászutasok ötleteit is várom. Hol voltatok nászúton és milyen volt? Ha még csak terv, akkor hova tervezitek és miért?
Sok-sok ötletet írjunk le, hogy lehessen miből válogatni!

Edit 2010-12-06 14:12

Mi Mauritiuson voltunk. Nekünk nagyon szép és jó volt, csak ajánlani tudom. Hasonló kaliberű és kicsit olcsóbb de gyönyörű még Indonézia. Egy barátnő fényképei alapján tudom csak, de nagyon szívesen elmennék oda is. Még egy ötlet Réunion szigete, ami Franciaországhoz tartozik, de a jó messze van tőle.

N. Gabriella 2010-12-07 15:18

Ez mind jól hangzik, de rövid tájékozódás után azt kell mondjam az ár miatt nem férnek bele. Kivéve talán Indonézia, de az meg nem vonz engem annyira. Vannak fenntartásaim. Onnan nem csak jót hall az ember. Robbantások és hasonlók.

Kettőnknek olyan fél millió forint a maximum, amit erre költeni tudnánk.

Kitty 2011-02-14 14:41

Én mindig is Egyiptomba szerettem volna elmenni nászútra. Úgy gondoltuk, hogy nem túl biztonságos, sokszor hallottam már, hogy szalmonellát kaptak, vagy hogy úgy kellett kísérni a turista buszt pár rendőrautónak (tehát nem valami jó a közbiztonság), aminek most elég nagy aktualitása is lett.
Ezért mi Ciprusra mentünk...nekünk nagyon tetszett, mindenkinek csak ajánlani tudom.

kvalcsi 2011-02-16 13:16

Szia N. Gabriella!

Nézd meg ezt: Budavár Tours - Zöld-foki szigetek

Egyébként fél millióból különleges helyre, szigetre, 2 személy nem igen tud elutazni, ha ezt költőpénzzel együtt értetted.

Malex 2012-02-13 10:02

Ha valaki gyönyörű, egzotikus, de nem túl drága helyen eltöltött nászutat szeretne, annak ajánlom Pargát, ezt a kis görög város, a Jón-tenger partján. Barátnőmmel tavaly nyaraltunk ott, és eldöntöttük, hogy mindenképpen szeretnénk még visszamenni. Négy strandja van, fekvése gyönyörű, látogatói pedig Európa minden részéről valók. Igazi multinacionális nyaralóhely.


A pontos idő 08:41 , a GMT +1 időzóna szerint.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.