Utazás Fórum |
2012-04-29, 13:15 | #1 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0 |
Tiszafüred apartmanok ,Tisza-tó
A nyaralások ideális színhelye Tiszafüred és a Tisza-tó,amikor nagyon sokan az igazi természettel csak nyaralás, kirándulás alkalmával találkozhatnak.A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava.Tiszafüred és környéke a természet és a víz különleges egyvelegét kínálja Önnek.
Ismerje meg a Tiszafüredet és a Tisza-tó környékét, tapasztalja meg a természetjárás különleges élményét a Tisza-tavon! |
2013-02-21, 17:45 | #2 (permalink) |
Szenior tag
Hely: Miskolc
Összes hozzászólás: 272
Hírnév szint: 14 |
Úgy látom nagy élet nincs ebben a topikban,konkrétan a kutttyát sem érdekli...
ennek ellenére én mégis azt mondom,aki még nem volt érdemes megnézni. Egy kis kedvcsináló: mi minden évben körbetekerjük bringával,az idén összedobtam egy rögtönzött utifilmet is: Akit érdekel,jó szórakozást!
2013-06-24, 12:27 | #3 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 17
Tisza tó
Én nekem sajnos csak rossz emlékeim vannak erről a tóról, mindig amikor mentünk oda vagy rossz idő volt vagy tele volt bunkó emberekkel ez a strand, de ettől eltekintve is jó helynek tartom.
|
2013-07-16, 09:52 | #4 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 2
A pihenni és gyógyulni vágyóknak számos lehetőségük van élvezni a főként ízületi és mozgásszervi megbetegedések kezelésére szolgáló termál- és gyógyfürdők jótékony hatását is.
szálláslehetőségek |
Címkék |
apartman, szállás, Tiszafüred |
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
Téma eszközök | Keresés ebben a témában |
Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák | ||||
Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
Matea tengerparti apartmanok Vir szigetén | CsiFe | Szálláskeresés | 1 | 2011-12-06 08:16 |
Apartmanok Horvátországban, Lošinj szigeten | Barebow | Szálláskeresés | 2 | 2011-11-27 23:35 |